Stema ROMANIA     Stema MINISTERUL AFACERILOR INTERNE   Stema INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA
COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

slt Rotaru Adrian
Tel:0748041745
Email:isuneamt@ijsunt.ro

Pentru a trimite un mesaj, puteti folosi serviciul de mesagerie rapida accesibil in pagina:
http://www.ijsunt.ro/contact.php


Responsabil cu indeplinirea sarciniilor prevazute de legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public:

slt Rotaru Adrian
Tel:0748041745
Email:isuneamt@ijsunt.ro• Raport de evaluare a implementarii Legii nr. 544 din 2001, aferent anului 2016 * UPDATE iunie 2017
• Raport de activitate al I.S.U. "PETRODAVA" NEAMT pentru anul 2016 * UPDATE iunie 2017INFORMATIILE DE INTERES PUBLIC TRANSMISE DIN OFICIU

In conformitate cu prevederile art. 5 din Legea nr. 544 din 12.10.2001 privind liberul acces la informatiile de interes public  si art. 10 din Hotararea Guvernului nr. 123 din 07 februarie 2002 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 va prezentam, din oficiu, urmatoarele informatii de interes public:

a)  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt, functioneaza in baza prevederilor art. 10 din Ordonanta Guvernului nr. 88/2001 privind infiintarea, organizarea si functionarea serviciilor publice comunitare pentru situatii de urgenta, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 363/2002, modificata si completata prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 25/2004, aprobata prin Legea nr. 329/2004, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, aprobata prin Legea nr. 15/2005, Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1490/2004, cu modificarile si completarile ulterioare si Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1492/2004 privind principiile de organizare, functionarea si atributiile serviciilor de urgenta profesioniste.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt, s-a infiintat la data de 15.12.2004, in baza Ordinului ministrului administratiei si Internelor, prin unificarea si reorganizarea Grupului de Pompieri „Petrodava” al judetului Neamt cu Inspectoratul de Protectie Civila al judetului Neamt.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt este constituit ca serviciu public deconcentrat, in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in scopul prevenirii, monitorizarii si gestionarii situatiilor de urgenta, din zona de competenta. Activitatea inspectoratului este coordonata de prefect, conform prevederilor Legii nr. 340/2004 privind institutia prefectului, cu modificarile si completarile ulterioare.
Inspectorul sef se subordoneaza nemijlocit inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Inspectoratul judetean este unitate cu personalitate juridica.[....]
STRATEGIA NATIONALA DE COMUNICARE SI INFORMARE PUBLICA

Strategia nationala de comunicare si informare publica
Cerere de acreditare

HOTARAREA DE GUVERN 123 din 2002

[...]Se aproba Normele metodologice de aplicare a legii nr 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public, prevazute in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare[...]

LEGEA 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public

[...]CAP. 1
Dispozitii generale
ART. 1
Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public, definite astfel prin prezenta lege. constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice, in conformitate cu Constitutia României si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul României. ART. 2 In sensul prezentei legi: a) prin autoritate sau institutie publica se intelege orice autoritate sau institutie publica, precum si orice regie autonoma care utilizeaza resurse financiare publice si care isi desfasoara activitatea pe teritoriul României, potrivit Constitutiei: b) prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei; c) piin informatie cu privire la datele personale se intelege orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. [...]

Legea 544/2001
Norme Metodologice 544
CerereTip 544
Reclamatie

RAPORT DE EVALUARE A IMPLEMENTARIILEGII NR. 544 / 2001
RETROSPECTIVA EVENIMENTE
Pentru ARHIVA evenimente - CLICK AICI

Interventii in situatii de urgenta (26 noiembrie 2017)
Data: 26 11 2017
Explozie apartament Piatra Neamt

Duminica, 26.11.2017, la ora 08:39, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unei explozii intr-un apartament din municipiul Piatra Neamt, str. Bistritei. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere, un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila si o autospeciala de transport victime multiple din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. La locul interventie s-a deplasat Lt. Col. Mitrea Mihai Ciprian – (i)Inspector Sef al ISU Neamt. Cand au ajuns la locul evenimentului, fortele au constatat ca explozia s-a produs la un apartament situat la etajul I al unui bloc de locuinte P+4, gasind o victima(un barbat de 59 de ani) constienta, cu arsuri de gr. II, III la nivelul membrelor inferioare/superioare, fata si gat, care a fost transportata de echipajul SMURD de terapie intensiva mobila la Unitatea de Primiri Urgente din Piatra Neamt. Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane din imobil.

In urma evenimentului, a fost distrus apartamentul in care s-a produs explozia, usile de la intrarea in apartamentele situate la etajul I, mai multe ferestre, cinci autoturisme au suferit avarii, iar usile de la intrarea in apartamentele situate la etajele superioare au fost deformate. Imobilul a fost verificat de specialisti din cadrul Inspectoratului de Stat in Constructii, nefiind constatate probleme la structura de rezistenta.

Cauza probabila de producere a exploziei a fost ,,scapari de gaze de la o butelie de aragaz”.Interventii in situatii de urgenta (25 noiembrie 2017)
Data: 25 11 2017
Misiuni de stingere incendii
Sambata, 25.11.2017, la ora 18:14, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o fanarie in comuna Pancesti, sat Ciurea. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si un echipaj de paramedici cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Roman. Pentru a sprijini interventia de stingere a incendiului, la locul evenimentului au fost mobilizati si trei pompieri voluntari cu o autospeciala de stingere din cadrul SVSU Oniceni.

In urma evenimentului au ars fanaria din lemn acoperita cu tabla, cu o suprafata de cca. 60 mp si cca. 10 tone de lucerna.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.


Sambata, 25.11.2017, la ora 22:14, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un cos de evacuare a fumului in comuna Bozieni, sat Cuci. La locul indicat de apelant s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman si un voluntar din cadrul SVSU Bozieni. In urma evenimentului a ars funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de evacuare a fumului necuratat”.


Noaptea trecuta, la ora 00:38, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un cos de evacuare a fumului la o pensiune din localitatea Dumbrava Rosie. La locul indicat de apelant s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman si un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat „Salvator din Pasiune” la ISU Neamt,.

In urma evenimentului a ars funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de evacuare a fumului necuratat”.Interventii in situatii de urgenta (18 octombrie 2017)
Data: 18 10 2017
Misiuni de stingere incendii

Miercuri, 18.10.2017, la ora 13:55, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un stog de fan in comuna Boghicea, sat. Slobozia. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman.
In urma evenimentului au ars cca. 6 tone de fan. Copilul proprietarului, in varsta de 7 ani, s-a jucat cu chibriturile producand incendiul.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”.


Miercuri, 18.10.2017, la ora 15:37, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje in comuna Pipirig, sat. Dolhesti. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si sapte pompieri voluntari cu o autospeciala de stingere din cadrul SVSU Pipirig.
In urma evenimentului au ars cca. 2 tone plante furajere si s-au deteriorat cca. 3 tone de furaje.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”. Miercuri, 18.10.2017, la ora 17:25, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje in comuna Brusturi, sat. Poiana. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt.
In urma evenimentului au ars cca. 2 tone fan si s-au degradat cca. 3 tone de furaje.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,fumatul in locuri nepermise”.

Noaptea trecuta, la ora 01:30, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta in orasul Roznov, satul Slobozia. La fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si un pompier voluntar cu o autospeciala de stingere din cadrul SVSU Roznov.
In urma evenimentului au ars: cca. 80 mp acoperis din lemn cu invelitoare din tabla, cca. 10 mp acoperis cu invelitoare din azbociment, cca. 5 ml gard din lemn, tamplarie din lemn si obiecte de mobilier din bucataria locuintei, haine si bunuri personale.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un cablu electric defect”.


Misiuni de stingere incendii de vegetatie uscata

Miercuri, 18.10.2017, la ora 11:59, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata in apropierea DN15C pe raza localitatii Baltatesti. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-a deplasat o autocistena de interventie din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt.
In urma evenimentului au ars aproximativ 30 mp vegetatie uscata.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,fumatul in locuri nepermise”.


Miercuri, 18.10.2017, la ora 18:01, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata(miriste de porumb) in satul Muncelu, comuna Ion Creanga. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman. In sprijinul pompierilor militari au actionat si trei pompieri voluntari din cadrul SVSU Ion Creanga, care au localizat incendiul ce ameninta sa se propage la o locuinta particulara.
In urma evenimentului au ars aproximativ 1.5 ha miriste porumb si cca. 30 litiera padure.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,foc deschis in spatii deschise”.


Misiune de asanare munitie neexplodata

Miercuri, 18.10.2017, la ora 16:56, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca in satul Oslobeni din comuna Bodesti a fost descoperit un element de munitie neexplodat, de catre un barbat de 48 de ani in timp ce desfasura lucrari agricole de sezon intr-un solar. La locul interventiei s-a echipa pirotehnoica cu o autospeciala pentru interventii pirotehnice, care au ridicat o grenada de mana defensiva, provenita din Al Doilea Razboi Mondial, in vederea depozitarii si, ulterior, a distrugerii. Echipa pirotehnica a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafata de 100 mp si nu au mai descoperit alte elemente de munitie.


Misiune salvare cal cazut in fosa septica

Miercuri, 18.10.2017, la ora 14:42, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un cal a cazut intr-o fosa septica in orasul Roznov, satul Slobozia. La locul indicat de apelant s-au deplasat salvatorii pietreni cu o autospeciala de capacitate medie(FRAP) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Salvatorii au intervenit cu ajutorul mijloacelor din dotarea autospecialei si a unui buldoexcavator pentru degajarea animalului din fosa septica, acesta fiind predat proprietarului.
Interventii in situatii de urgenta (15 octombrie 2017)
Data: 15 10 2017
Incendiu litiera

Duminica, 15.10.2017, la ora 18:35, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu de litiera in zona concasoarelor de la cariera de piatra din localitatea Bicaz Chei. La locul indicat de apelant s-au deplasat opt pompieri militari cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, fiind sprijiniti de trei pompieri voluntari cu o autospeciala de stingere din cadrul Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta al Sc. Carpatcement Holding SA Tasca. Fortele au stins incendiul, in urma caruia au ars litiera, vegetatie uscata si resturi menajere pe o suprafata de aproximativ 150 mp.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost “foc deschis in spatii deschise”.

Duminica, 15.10.2017, la ora 20:54, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un barbat striga dupa ajutor dintr-un apartament din mun. Piatra Neamt, str. Piata Stefan cel Mare. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat sase pompieri militari, cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Salvatorii au folosit pentru patrunderea in apartament accesoriile din dotare, gasind un barbat de 81 de ani cazut in locuinta. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor barbatului, acesta refuzand transportul la spital.


Interventii in situatii de urgenta (14 octombrie 2017)
Data: 14 10 2017
Sambata, 14.10.2017, la ora 18:05, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta in comuna Girov, satul Turturesti. La fata locului s-au deplasat zece pompieri militari cu o autospeciala de stingere, un autocamion de interventie si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si un voluntar din cadrul SVSU Girov.
In urma evenimentului au ars: obiecte de mobilier, aparatura electrocasnica, materiale de uz casnic, elemente de tamplarie(2 tocuri de usa, 2 usi din lemn, un geam) si instalatia electrica din bucatarie. Incendiul a fost provocat de materiale combustibile(textile) aflate in contact cu soba supraincalzita. Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,mijloc de incalzire nesupravegheat”.

Salvare catei cazuti in canal

Sambata, 14.10.2017, la ora 13:39, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca intr-un canal din municipiul Piatra Neamt, str. Bistritei, au cazut mai multi catei. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei pompieri militari si un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat “Salvator din Pasiune” cu o autospeciala de capacitate medie(FRAP) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Salvatorii au scos din canal cinci catei, care erau blocati si i-au predat unui tehnician de la un operator economic de profil pentru a fi dusi la adapostul de animale.

Misiuni de deblocare usi

Sambata, 14.10.2017, la ora 11:32, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un barbat de 71 ani din mun. Piatra Neamt, str. Progresului nu mai prezinta semne vitale. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat opt pompieri militari, cu o autospeciala de descarcerare, o ambulanta SMURD(EPA) si o ambulanta SMURD(TIM) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Pentru a patrunde in apartament, salvatorii au utilizat accesoriile din dotare. In interior, acestia au gasit un barbat de 71 de ani, decedat si o femeie, paralizata, care a refuzat transportul la spital.CIRP

 EXTRASE DIN PRESA LOCALA SI NATIONALA
COMUNICATE I.S.U. Neamt

Vezi TOATE TITLURILE (Arhiva)

Adaugat la: 2017-10-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Potrivit Rezolutiei 64/200 din 21 decembrie 2009, adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, 13 octombrie este Ziua Internationala pentru Reducerea Riscului Dezastrelor. Anul acest...


Adaugat la: 2017-09-20
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
INAINTE DE PRODUCEREA UNEI FURTUNI:

- Indepartati copacii ori ramurile uscate, care pe timpul unei furtuni, ar putea cadea si provoca victime ori pagube materiale.
- Nu uitati regula de ...Adaugat la: 2017-09-19
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii august 2017, 486 misiuni pentru:

• acordarea as...Adaugat la: 2017-09-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Batalia din Dealul Spirii de la Bucuresti - act eroic al pompierilor militari in apararea revolutiei de la 1848 si prima afirmare patriotica a calitatilor morale si de lupta ale ostasilor tinerei arma...


Adaugat la: 2017-08-31
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In data de 06.09.2017, in intervalul orar 10.00-11.30, la nivel judetean se va desfasura un exercitiu de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de urgenta, ce urmareste antrenarea autoritatil...


Adaugat la: 2017-08-31
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In ziua de 31.08.2017, ora 11:15, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „PETRODAVA” al judetului Neamt a desfasurat un exercitiu cu forte si mijloace in teren la un operator economic sursa de risc ...


Adaugat la: 2017-08-16
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt organizeaza inscrieri la concursul de admitere pe locurile MAI, la Academia Tehnica Militara – sesiunea a II-a de admitere, sept...


Adaugat la: 2017-08-10
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt organizeaza inscrieri la concursul de admitere pe locurile MAI, la Academia Tehnica Militara – sesiunea a II-a de admitere, sept...


Adaugat la: 2017-08-02
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 26 – 28.07.2017 s-a desfasurat etapa a III-a(zonala) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta. In urma punctajului obtinut la etapa zonala, desfasurata in ora...


Adaugat la: 2017-08-02
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Astazi, in cadrul unei ceremonii militare, desfasurata la sediul inspectoratului, a depus juramantul militar locotenent Nicorescu Rodica. Locotenent Nicorescu Rodica a fost chemata in activitate cu d...


Adaugat la: 2017-08-02
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In toate judetele tarii vor avea loc exercitii pentru verificarea functionarii mijloacelor de alarmare a populatiei, in vederea centralizarii permanente a datelor privind starea de operativitate a ech...


Adaugat la: 2017-07-27
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Astazi, la ora 13:04, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la acoperisu...


Adaugat la: 2017-07-20
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 09 - 16 iulie 2017, in orasul Villach, Austria s-a desfasurat cea de-a XXI-a editie a Concursului International al Tinerilor Pompieri. Romania a fost reprezentata de doua echipaje din jude...


Adaugat la: 2017-07-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada campaniei agricole de vara si in special pe perioada campaniei de recoltare a cerealelor paioase, creste mult riscul de incendiu atat la lanuri cat si depozitele de cereale si furaje.


Adaugat la: 2017-07-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada campaniei agricole de vara si in special pe perioada campaniei de recoltare a cerealelor paioase, creste mult riscul de incendiu atat la lanuri cat si depozitele de cereale si furaje.


Adaugat la: 2017-07-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada campaniei agricole de vara si in special pe perioada campaniei de recoltare a cerealelor paioase, creste mult riscul de incendiu atat la lanuri cat si depozitele de cereale si furaje.


Adaugat la: 2017-07-06
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 12 - 15 iulie 2016, in municipiul Targoviste, s-a desfasurat etapa nationala a Concursurilor cercurilor tehnico-aplicative „Prietenii Pompierilor”. Cele doua echipaje din Neamt, mai exact ...


Adaugat la: 2017-07-04
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Termenul pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu a fost prorogat pana la data de 30 septembrie 2017.

Conform prevederilor Legii nr.146/2017 privind aprobarea Ordonantei de u...Adaugat la: 2017-06-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
S.C. HIDROELECTRICA S.A. – S.H. ,,BISTRITA” - Piatra-Neamt a solicitat sprijinul ISU Neamt in vederea eliminarii potentialelor deficiente de audibilitate la unele locatii ale sistemului de avertizare/...


Adaugat la: 2017-06-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In data de 28.06.2017, intre orele 08:00 – 11:00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Petrodava” al judetului Neamt va desfasura un exercitiu cu forte si mijloace in teren cu tema „Activitatea I...


Adaugat la: 2017-06-22
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In urma participarii la Competitia Nationala de Descarcerare si de acordare a primului ajutor calificat – faza zonala, in municipiul Botosani, echipa de descarcerare si acordare a primului ajutor a IS...


Adaugat la: 2017-06-22
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Caravana “Fii pregatit!” va ajunge vineri, 23 iunie, la Targu Neamt si va fi amplasata in parcarea din fata Bisericii Adormirea Maicii Domnului, sambata 24 iunie, la Roman si va fi amplasata in parcar...


Adaugat la: 2017-06-13
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Astazi, in cadrul unei ceremonii militare, desfasurata la sediul inspectoratului, au depus juramantul militar sublocotenent Chiric Karin Roxana si sublocotent Siminiuc Ana Maria.

Sublocotenen...Adaugat la: 2017-06-13
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Atunci cand data de 13 cade intr-o zi de marti, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin unitatile subordonate, desfasoara o serie de activitati de informare si constientizare a populat...


Adaugat la: 2017-06-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii mai 2017, 659 misiuni pentru:

• acordarea asi...Adaugat la: 2017-06-07
Sursa: WWW.IJSUNT.RO

SPSU - ETAPA JUDETEANA, Bicaz, 20 mai 2017
GALERIE FOTO Faza interjud...Adaugat la: 2017-06-07
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
TOTAL: 79 DE ECHIPAJE PARTICIPANTE

TABEL CENTRALIZATOR cu rezultatele obtinute la concurs...Adaugat la: 2017-06-06
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In ziua de 6 iunie 2017 s-a desfasurat, la Sala Polivalenta din Piatra-Neamt, Concursul cu tematica de protectie civila ”Cu viata mea apar viata”, etapa interjudeteana.
La startul competitiei s-...Adaugat la: 2017-05-25
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In data de 24.05.2017, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Petrodava” al judetului Neamt a desfasurat un exercitiu cu forte si mijloace in teren cu tema „Activitatea Inspectoratului pentru Situa...


Adaugat la: 2017-05-12
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In luna aprilie 2017, in zona de competenta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt s-au produs 930 de evenimente care au necesitat i...


Adaugat la: 2017-05-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 12 - 15 iulie 2016, in municipiul Targoviste, s-a desfasurat etapa nationala a Concursurilor cercurilor tehnico-aplicative „Prietenii Pompierilor”. Cele doua echipaje din Neamt, mai exact ...


Adaugat la: 2017-05-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii aprilie 2017, 625 misiuni pentru:

* acordarea asisten...Adaugat la: 2017-05-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Europei, Zilei Independentei si Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite în cel de-al Doilea Razboi Mondial

Pe...Adaugat la: 2017-05-05
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In acest sfarsit de saptamana se vor desfasura etapele zonale ale concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta in Municipiul Roman, orasul Bicaz si orasul Targu Neamt. Activitatile s...


Adaugat la: 2017-05-05
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In acest sfarsit de saptamana se vor desfasura etapele zonale ale concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta in Municipiul Roman, orasul Bicaz si orasul Targu Neamt. Activitatile s...


Adaugat la: 2017-04-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al Judetului Neamt avertizeaza populatia asupra consecintelor utilizarii incorecte a focului de catre cei care isi vor petrece ziua de „1 Mai” la i...


Adaugat la: 2017-04-20
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In luna martie 2017, in zona de competenta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt s-au produs 734de evenimente care au necesitat interventia serviciilor profesioni...


Adaugat la: 2017-04-12
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
IGSU va desfaSura saptamana viitoare un amplu exercitiu, la nivel national, pentru testarea Si verificarea unor echipamente din componenta sistemului de inStiintare, avertizare Si alarmare in situat...


Adaugat la: 2017-03-31
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt organizeaza inscrieri la concursurile de admitere in institutiile de invatamant care realizeaza formarea initiala a p...


Adaugat la: 2017-03-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii februarie 2017, 510 misiuni pentru:

• acordarea ...Adaugat la: 2017-02-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
La 28 februarie 2017 se implinesc 84 de ani de la emiterea Inaltului Decret Regal nr. 468/28.02.1933 prin care Regele Carol al II-lea aproba Regulamentul Apararii Pasive, consfintind aparitia primelor...


Adaugat la: 2017-02-21
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In sustinerea debirocratizarii si pentru facilitatea comunicarii informatiilor de interes pentru populatie, specialistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au identificat solutii pentr...
CIRP

DOSAR PRESADOSARE
PENTRU
PRESA


Evaluari ale activitatii desfasurate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Petrodava" al judetului NeamtARHIVA
BULETINE INFORMATIVE


Buletin informativ | 26 11 2017
Buletin informativ | 25 11 2017
Buletin informativ | 18 10 2017
Buletin informativ | 15 10 2017
Buletin informativ | 14 10 2017
Buletin informativ | 13 10 2017
Buletin informativ | 10 10 2017
Buletin informativ | 09 10 2017
Buletin informativ | 10 10 2017
Buletin informativ | 09 10 2017
Buletin informativ | 08 10 2017
Buletin informativ | 07 10 2017
Buletin informativ | 05 10 2017
Buletin informativ | 04 10 2017
Buletin informativ | 03 10 2017
Buletin informativ | 02 10 2017
Buletin informativ | 17 09 2017
Buletin informativ | 16 09 2017
Buletin informativ | 15 09 2017
Buletin informativ | 04 09 2017
Buletin informativ | 03 09 2017
Buletin informativ | 31 08 2017
Buletin informativ | 30 08 2017
Buletin informativ | 28 07 2017
Buletin informativ | 24 07 2017
Buletin informativ | 23 07 2017
Buletin informativ | 22 07 2017
Buletin informativ | 21 07 2017
Buletin informativ | 20 07 2017
Buletin informativ | 19 07 2017
Buletin informativ | 18 07 2017
Buletin informativ | 17 07 2017
Buletin informativ | 16 07 2017
Buletin informativ | 15 07 2017
Buletin informativ | 14 07 2017
Buletin informativ | 13 07 2017
Buletin informativ | 12 07 2017
Buletin informativ | 11 07 2017
Buletin informativ | 09 07 2017
Buletin informativ | 08 07 2017
Buletin informativ | 07 07 2017
Buletin informativ | 06 07 2017
Buletin informativ | 05 07 2017
Buletin informativ | 04 07 2017
Buletin informativ | 03 07 2017
Buletin informativ | 22 06 2017
Buletin informativ | 20 06 2017
Buletin informativ | 16 06 2017
Buletin informativ | 15 06 2017
Buletin informativ | 11 06 2017
Buletin informativ | 09 06 2017
Buletin informativ | 07 06 2017
Buletin informativ | 06 06 2017
Buletin informativ | 03 06 2017
Buletin informativ | 02 06 2017
Buletin informativ | 28 05 2017
Buletin informativ | 27 05 2017
Buletin informativ | 26 05 2017
Buletin informativ | 25 05 2017
Buletin informativ | 24 05 2017
Buletin informativ | 14 05 2017
Buletin informativ | 13 05 2017
Buletin informativ | 12 05 2017
Buletin informativ | 11 05 2017
Buletin informativ | 10 05 2017
Buletin informativ | 09 05 2017
Buletin informativ | 08 05 2017
Buletin informativ | 03 05 2017
Buletin informativ | 01 05 2017
Buletin informativ | 30 04 2017
Buletin informativ | 29 04 2017
Buletin informativ | 28 04 2017
Buletin informativ | 26 04 2017
Buletin informativ | 25 04 2017
Buletin informativ | 24 04 2017
Buletin informativ | 19 04 2017
Buletin informativ | 18 04 2017
Buletin informativ | 17 04 2017
Buletin informativ | 16 04 2017
Buletin informativ | 15 04 2017
Buletin informativ | 14 04 2017
Buletin informativ | 11 04 2017
Buletin informativ | 10 04 2017
Buletin informativ | 09 04 2017
Buletin informativ | 08 04 2017
Buletin informativ | 07 04 2017
Buletin informativ | 03 04 2017
Buletin informativ | 29 03 2017
Buletin informativ | 28 03 2017
Buletin informativ | 22 03 2017
Buletin informativ | 20 03 2017
Buletin informativ | 19 03 2017
Buletin informativ | 18 03 2017
Buletin informativ | 17 03 2017
Buletin informativ | 15 03 2017
Buletin informativ | 14 03 2017
Buletin informativ | 13 03 2017
Buletin informativ | 12 03 2017
Buletin informativ | 11 03 2017
Buletin informativ | 10 03 2017
Buletin informativ | 09 03 2017
Buletin informativ | 08 03 2017
Buletin informativ | 07 03 2017
Buletin informativ | 28 02 2017
Buletin informativ | 27 02 2017
Buletin informativ | 25 02 2017
Buletin informativ | 24 02 2017
Buletin informativ | 23 02 2017
Buletin informativ | 22 02 2017
Buletin informativ | 20 02 2017
Buletin informativ | 19 02 2017
Buletin informativ | 18 02 2017
Buletin informativ | 17 02 2017
Buletin informativ | 16 02 2017
Buletin informativ | 15 02 2017
Buletin informativ | 14 02 2017
Buletin informativ | 13 02 2017
Buletin informativ | 12 02 2017
Buletin informativ | 11 02 2017
Buletin informativ | 10 02 2017
Buletin informativ | 09 02 2017
Buletin informativ | 08 02 2017
Buletin informativ | 07 02 2017
Buletin informativ | 06 02 2017
Buletin informativ | 05 02 2017
Buletin informativ | 02 02 2017
Buletin informativ | 30 01 2017
Buletin informativ | 29 01 2017
Buletin informativ | 28 01 2017
Buletin informativ | 27 01 2017
Buletin informativ | 24 01 2017
Buletin informativ | 22 01 2017
Buletin informativ | 21 01 2017
Buletin informativ | 20 01 2017
Buletin informativ | 19 01 2017
Buletin informativ | 18 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 12 01 2017
Buletin informativ | 11 01 2017
Buletin informativ | 10 01 2017
Buletin informativ | 09 01 2017
Buletin informativ | 04 01 2017
Buletin informativ | 03 01 2017PIATRA NEAMT, Str. Cuiejdi, nr. 34,Cod postal:610024 / Tel:0233.216815, 0233.216816 / http://www.ijsunt.ro
Copyright © 2013 ISU NEAMT | Toate drepturile rezervate