Stema ROMANIA     Stema MINISTERUL AFACERILOR INTERNE   Stema INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA
COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Email:isuneamt@ijsunt.ro

Pentru a trimite un mesaj, puteti folosi serviciul de mesagerie rapida accesibil in pagina:
http://www.ijsunt.ro/contact.php


Responsabil cu indeplinirea sarciniilor prevazute de legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public:

Email:isuneamt@ijsunt.ro


• Raport de evaluare a implementarii Legii nr. 544 din 2001, aferent anului 2016 * UPDATE iunie 2017
• Raport de activitate al I.S.U. "PETRODAVA" NEAMT pentru anul 2016 * UPDATE iunie 2017INFORMATIILE DE INTERES PUBLIC TRANSMISE DIN OFICIU

In conformitate cu prevederile art. 5 din Legea nr. 544 din 12.10.2001 privind liberul acces la informatiile de interes public  si art. 10 din Hotararea Guvernului nr. 123 din 07 februarie 2002 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 va prezentam, din oficiu, urmatoarele informatii de interes public:

a)  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt, functioneaza in baza prevederilor art. 10 din Ordonanta Guvernului nr. 88/2001 privind infiintarea, organizarea si functionarea serviciilor publice comunitare pentru situatii de urgenta, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 363/2002, modificata si completata prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 25/2004, aprobata prin Legea nr. 329/2004, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, aprobata prin Legea nr. 15/2005, Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1490/2004, cu modificarile si completarile ulterioare si Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1492/2004 privind principiile de organizare, functionarea si atributiile serviciilor de urgenta profesioniste.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt, s-a infiintat la data de 15.12.2004, in baza Ordinului ministrului administratiei si Internelor, prin unificarea si reorganizarea Grupului de Pompieri „Petrodava” al judetului Neamt cu Inspectoratul de Protectie Civila al judetului Neamt.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt este constituit ca serviciu public deconcentrat, in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in scopul prevenirii, monitorizarii si gestionarii situatiilor de urgenta, din zona de competenta. Activitatea inspectoratului este coordonata de prefect, conform prevederilor Legii nr. 340/2004 privind institutia prefectului, cu modificarile si completarile ulterioare.
Inspectorul sef se subordoneaza nemijlocit inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Inspectoratul judetean este unitate cu personalitate juridica.[....]
STRATEGIA NATIONALA DE COMUNICARE SI INFORMARE PUBLICA

Strategia nationala de comunicare si informare publica
Cerere de acreditare

HOTARAREA DE GUVERN 123 din 2002

[...]Se aproba Normele metodologice de aplicare a legii nr 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public, prevazute in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare[...]

LEGEA 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public

[...]CAP. 1
Dispozitii generale
ART. 1
Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public, definite astfel prin prezenta lege. constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice, in conformitate cu Constitutia României si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul României. ART. 2 In sensul prezentei legi: a) prin autoritate sau institutie publica se intelege orice autoritate sau institutie publica, precum si orice regie autonoma care utilizeaza resurse financiare publice si care isi desfasoara activitatea pe teritoriul României, potrivit Constitutiei: b) prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei; c) piin informatie cu privire la datele personale se intelege orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. [...]

Legea 544/2001
Norme Metodologice 544
CerereTip 544
Reclamatie

RAPORT DE EVALUARE A IMPLEMENTARIILEGII NR. 544 / 2001
RETROSPECTIVA EVENIMENTE
Pentru ARHIVA evenimente - CLICK AICI

Misiune de stingere incendiu acoperis bloc de locuinte
Data: 28 07 2017
Astazi, la ora 13:04, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la acoperisul unui bloc de locuinte in municipiul Piatra Neamt, str. Aleea Viorelelor. Pentru localizarea si stingerea incendiului, au fost mobilizate urmatoarele forte si mijloace: cinci ofiteri si 25 subofiteri cu sase autospeciale de stingere cu apa ?i spuma, o autospeciala de lucru la inaltime, o autospeciala de descarcerare, doua autospeciale de capacitate mica si o autospeciala SMURD de prim ajutor din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. A fost solicitat sprijin de la operatorul economic de distributie a energiei electrice/gaz metan pentru oprirea acestor utilitati in zona evenimentului si a furnizorului de apa pentru cresterea presiunii apei pe reteaua de hidranti.

La sosirea fortelor, incendiul se manifesta pe toata suprafata acoperisului. S-a intervenit concomitent pentru localizarea si lichidarea incendiului si pentru cautarea/ salvarea/evacuarea persoanelor din imobil. Cel mai important obiectiv al acestei interventii l-a reprezentat evacuarea locatarilor blocului de locuinte pentru a nu inregistra victime, fiind evacuate sase persoane de catre salvatori. Alte doua persoane au fost evacuate de colegii de la Inspectoratul judetean de Jandarmi Neamt, deoarece au refuzat evacuarea, restul locatarilor s-au autoevacuat inaintea sosirii echipajelor de pompieri militari. Au fost constituite doua echipe de cautare-salvare, care au verificat toate cele 32 de apartamente aflate in cele doua scari ale blocului.

O alta prioritate a interventiei a constituit-o evitarea propagarii incendiului la etajele inferioare, aspect urmarit de catre fortele de interventie care au actionat de la nivelul terenului. Pentru lichidarea incendiului s-a refulat apa de la inaltime cu autoplatforma si s-au realizat dispozitive de interventie prin cele doua case de scari, cu câte doua tevi de refulare.
Pentru a avea o imagine completa asupra interventiei trebuie mentionate urmatoarele aspecte:

• Autoplatforma, care permite refularea apei de la inaltime, necesita o suprafata de 10 X 8 metri pentru a putea fi calata;
• Gabaritul autospecialelor si caile de acces existente in zona nu au permis amplasarea acestora intre cladirea Inspectoratului Scolar Judetean si blocul incendiat;
• In zona interventiei existau trei hidranti de incendiu care au permis alimentarea directa cu apa a autospecialelor;

Incendiul a fost lichidat la ora 14:20.

In urma producerii incendiului nu au fost victime omenesti si nici apartamente afectate de incendiu. In urma evenimentului au ars acoperisul blocului din astereala lemn, invelitoare tigla, carton bituminat si tabla pe o suprafata de cca. 800 mp, deseuri hârtie, textile si lemn.

Dupa finalizarea interventiei s-a stabilit ca imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,fumatul in locuri nepermise sau neprotejate termic corespunzator”.

Se cuvine sa mentionam si implicarea in gestionarea acestei situatii de urgenta a doi subofiteri din cadrul Inspectiei de Prevenire, care verificau la momentul producerii incendiului un operator economic in vederea emiterii autorizatiei de securitate la incendiu, acestia asigurând evacuarea locatarilor precum si a cadrelor Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt aflate in turele libere care au sprijint la locul interventiei colegii aflati in tura de serviciu.


Interventii in situatii de urgenta (24 iulie 2017)
Data: 24 07 2017
Misiuni de stingere incendii

Luni, 24.07.2017, la ora 17:05, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la gradinita Colegiului tehnologic „Spiru Haret” din municipiul Piatra Neamt, str. Ana Ipatescu. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat doi ofiteri si doisprezece subofiteri cu patru autospeciale de stingere si o autospeciala de interventie si comanda din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Sositi la locul evenimentului, pompierii militari, au constatat ca incendiul se manifesta la o anexa lipita de cladirea gradinitei. Datorita interventiei prompte si rapide, flacarile nu s-au propagat la intreaga constructie.
In urma evenimentului au ars anexa impreuna cu materialele depozitate in interior in proportie de 100%. S-au degradat 14 geamuri termopan, doua usi termopan si tencuiala peretilor exteriori pe o suprafata de cca. 50 mp. Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”.

Luni, 24.07.2017, la ora 23:40, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o fanarie in localitatea Poienari. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sase pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman si sase pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Poienari.
In urma evenimentului au ars cca. 8 tone de fan.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,fumatul in locuri nepermise”.

Misiune cautare persoane posibil inecate

Misiunea de cautare a continuat si in data de 24.07.2017, incepand cu ora 08:45 pana la ora 20:00, fara rezultate. La misiunea de cautare au participat patru ofiteri si paisprezece subofiteri cu trei autospeciale de scafandri, o autospeciala de capacitate medie, doua autospeciale de interventie si comanda, o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila si doua barci pneumatice din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. La misiunea de cautare am fost sprijiniti de un echipaj de scafandri de la ISU Bacau si un echipaj de scafandri de la ISU Vaslui. Pe timpul misiunii a fost folosit sonarul aflat in dotarea barcilor.

Misiune salvare pasare blocata

Luni, 24.07.2017, la ora 10:21, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre faptul ca o pasare se afla blocata la streasina laterala a cladiirii Teatrului Tineretului din municipiul Piatra Neamt. La locul indicat de apelant s-au deplasat cinci pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Fortele au intervenit cu ajutorul scarii culisabile pentru a salva o pasare agatata de streasina cladirii Teatrului Tineretului din mun. Piatra Neamt. Aceasta a fost predata pentru ingrijiri unui cabinet medical veterinar din Piatra Neamt.Interventii in situatii de urgenta (23 iulie 2017)
Data: 23 07 2017
Misiune salvare persoana accidentata

Duminica, 23.07.2017, la ora 12:19, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre faptul ca o femeie de 74 ani s-a accidentat pe traseul Cernegura – Valeni de pe muntele Cozla din mun. Piatra Neamt. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospeciala de capacitate medie din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Victima a fost transportata la ambulanta SAJ prezenta la locul interventiei.


Interventii in situatii de urgenta (22 iulie 2017)
Data: 22 07 2017
Misiune cautare persoane posibil inecate

Sambata, 22.07.2017, la ora 19:22, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre faptul ca doi tineri, de 14 respectiv 19 ani, s-au inecat in canalul de fuga al raului Bistrita in municipiul Piatra Neamt, zona REMAT. La locul indicat de apelant s-au deplasat un ofiter si opt pompieri militari cu o autospeciala de capacitate medie, o autospeciala de descarcerare, o barca si o autospeciala de interventie si comanda din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. S-au efectuat manevre de cautare, cu barca, pe canalul de fuga al raului Bistrita de la podul de pe DN15, zona REMAT, pana la barajul din satul Dumbrava Deal, comuna Savinesti. Persoanele nu au fost gasite.

Cautarile au continuat si in data de 23.07.2017, incepand cu ora 08:45 pana la ora 19:15, fara rezultate. La misiunea de cautare au participat un ofiter si noua subofiteri cu o autospeciala de scafandri, o autospeciala de capacitate medie, o autospeciala de interventie si comanda, o ambulanta SMURD si o barca din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Pe timpul misiunii a fost folosit sonarul aflat in dotarea barcii. Echipajul de scafandri a efectuat cautari in intervalul 08:45 - 13:45, in acest timp uzinarea de la hidrocentrale fiind intrerupta.


Interventii in situatii de urgenta (21 iulie 2017)
Data: 21 07 2017
Misiuni de stingere incendii

Vineri, 21.07.2017, la ora 10:29, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in satul Pildesti, comuna Cordun. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat zece pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman si patru pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Cordun. Datorita interventiei prompte si rapide, flacarile nu s-au propagat la intreaga constructie.
In urma evenimentului au ars cca. 120 mp acoperis realizat din astereala din lemn si invelitoare din tabla, materialele depozitate in podul constructiei(motofierastrau, doua casetofoane). Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,cablu electric neizolat corespunzator”.

Vineri, 21.07.2017, la ora 12:28, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un stog de fan in satul Gura Vaii, comuna Girov. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat zece pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si doi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Girov.
In urma evenimentului au ars cca. 10 tone de lucerna aflata in trei stoguri si cca. 30 baloti de lucerna.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Vineri, 21.07.2017, la ora 20:02, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un autocamion(TIR) in satul Petru Voda, comuna Poiana Teiului. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat noua pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Garzii II Poiana Teiului. In urma evenimentului au ars capitonajul, conducte de aer si conducte de la capul tractor.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,cablu electric neizolat corespunzator”.

Misiune cautare persoana disparuta

Vineri, 21.07.2017, la ora 11:38, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a primit o solicitare, de la Postul de politie din comuna Bargauani, privind sprijinirea cautarilor unui barbat de 56 de ani disparut din satul Ghelaesti, comuna Bargauani. Pentru efectuarea cautarilor s-au deplasat trei pompieri militari cu o autospeciala de interventie si comanda din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt si paisprezece voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Bargauani. In jurul orei 14:00 au fost oprite cautarile, persoana disparuta nefiind gasita.

Misiune salvare persoana surprinsa de un utilaj agricol

Vineri, 21.07.2017, la ora 18:14, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre faptul ca un barbat de 43 ani a fost surprins de un utilaj agricol(tractor) pe o pajiste din localitatea Borlesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospeciala de capacitate medie, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Victima a fost extrasa de cetateni pana la sosirea fortelor specializate, fiind transportata de pompierii salvatori, cu ajutorul targii, aproximativ 300 m pana la ambulanta SMURD. Pacientul a fost transportat la UPU Piatra Neamt.

Misiune de asanare munitie neexplodata

Vineri, 21.07.2017, la ora 12:20, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca in padurea din satul Poiana, comuna Brusturi au fost decoperite elemente de munitie neexplodate. La locul interventiei s-au deplasat doi subofiteri cu o autospeciala pentru interventii pirotehnice si un voluntar din cadrul SVSU Brusturi, care au ridicat o lovitura aruncator cal. 120 mm, o grenada defensiva, o grenada ofensiva, patru cartuse cal. 7,62 mm, zece cartuse cal. 7,92 mm provenit din Al Doilea Razboi Mondial, in vederea depozitarii si, ulterior, a distrugerii. Elementele de munitie neexplodata au fost descoperite, de un barbat de 41 de ani din localitate, in timp ce efectua activitate de detectie metale cu un detector de metale detinut in mod legal. Pirotehnistii ISU au verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafata de 1000 mp si au mai descoperit un proiectil explozivcal. 75 mm si 16 cartuse cal. 7,92 mm.CIRP

 EXTRASE DIN PRESA LOCALA SI NATIONALA
COMUNICATE I.S.U. Neamt

Vezi TOATE TITLURILE (Arhiva)

Adaugat la: 2017-08-16
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt organizeaza inscrieri la concursul de admitere pe locurile MAI, la Academia Tehnica Militara – sesiunea a II-a de admitere, sept...


Adaugat la: 2017-08-10
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt organizeaza inscrieri la concursul de admitere pe locurile MAI, la Academia Tehnica Militara – sesiunea a II-a de admitere, sept...


Adaugat la: 2017-08-02
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 26 – 28.07.2017 s-a desfasurat etapa a III-a(zonala) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta. In urma punctajului obtinut la etapa zonala, desfasurata in ora...


Adaugat la: 2017-08-02
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Astazi, in cadrul unei ceremonii militare, desfasurata la sediul inspectoratului, a depus juramantul militar locotenent Nicorescu Rodica. Locotenent Nicorescu Rodica a fost chemata in activitate cu d...


Adaugat la: 2017-08-02
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In toate judetele tarii vor avea loc exercitii pentru verificarea functionarii mijloacelor de alarmare a populatiei, in vederea centralizarii permanente a datelor privind starea de operativitate a ech...


Adaugat la: 2017-07-27
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Astazi, la ora 13:04, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la acoperisu...


Adaugat la: 2017-07-20
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 09 - 16 iulie 2017, in orasul Villach, Austria s-a desfasurat cea de-a XXI-a editie a Concursului International al Tinerilor Pompieri. Romania a fost reprezentata de doua echipaje din jude...


Adaugat la: 2017-07-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada campaniei agricole de vara si in special pe perioada campaniei de recoltare a cerealelor paioase, creste mult riscul de incendiu atat la lanuri cat si depozitele de cereale si furaje.


Adaugat la: 2017-07-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada campaniei agricole de vara si in special pe perioada campaniei de recoltare a cerealelor paioase, creste mult riscul de incendiu atat la lanuri cat si depozitele de cereale si furaje.


Adaugat la: 2017-07-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada campaniei agricole de vara si in special pe perioada campaniei de recoltare a cerealelor paioase, creste mult riscul de incendiu atat la lanuri cat si depozitele de cereale si furaje.


Adaugat la: 2017-07-06
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 12 - 15 iulie 2016, in municipiul Targoviste, s-a desfasurat etapa nationala a Concursurilor cercurilor tehnico-aplicative „Prietenii Pompierilor”. Cele doua echipaje din Neamt, mai exact ...


Adaugat la: 2017-07-04
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Termenul pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu a fost prorogat pana la data de 30 septembrie 2017.

Conform prevederilor Legii nr.146/2017 privind aprobarea Ordonantei de u...Adaugat la: 2017-06-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
S.C. HIDROELECTRICA S.A. – S.H. ,,BISTRITA” - Piatra-Neamt a solicitat sprijinul ISU Neamt in vederea eliminarii potentialelor deficiente de audibilitate la unele locatii ale sistemului de avertizare/...


Adaugat la: 2017-06-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In data de 28.06.2017, intre orele 08:00 – 11:00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Petrodava” al judetului Neamt va desfasura un exercitiu cu forte si mijloace in teren cu tema „Activitatea I...


Adaugat la: 2017-06-22
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In urma participarii la Competitia Nationala de Descarcerare si de acordare a primului ajutor calificat – faza zonala, in municipiul Botosani, echipa de descarcerare si acordare a primului ajutor a IS...


Adaugat la: 2017-06-22
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Caravana “Fii pregatit!” va ajunge vineri, 23 iunie, la Targu Neamt si va fi amplasata in parcarea din fata Bisericii Adormirea Maicii Domnului, sambata 24 iunie, la Roman si va fi amplasata in parcar...


Adaugat la: 2017-06-13
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Astazi, in cadrul unei ceremonii militare, desfasurata la sediul inspectoratului, au depus juramantul militar sublocotenent Chiric Karin Roxana si sublocotent Siminiuc Ana Maria.

Sublocotenen...Adaugat la: 2017-06-13
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Atunci cand data de 13 cade intr-o zi de marti, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin unitatile subordonate, desfasoara o serie de activitati de informare si constientizare a populat...


Adaugat la: 2017-06-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii mai 2017, 659 misiuni pentru:

• acordarea asi...Adaugat la: 2017-06-07
Sursa: WWW.IJSUNT.RO

SPSU - ETAPA JUDETEANA, Bicaz, 20 mai 2017
GALERIE FOTO Faza interjud...Adaugat la: 2017-06-07
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
TOTAL: 79 DE ECHIPAJE PARTICIPANTE

TABEL CENTRALIZATOR cu rezultatele obtinute la concurs...Adaugat la: 2017-06-06
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In ziua de 6 iunie 2017 s-a desfasurat, la Sala Polivalenta din Piatra-Neamt, Concursul cu tematica de protectie civila ”Cu viata mea apar viata”, etapa interjudeteana.
La startul competitiei s-...Adaugat la: 2017-05-25
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In data de 24.05.2017, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Petrodava” al judetului Neamt a desfasurat un exercitiu cu forte si mijloace in teren cu tema „Activitatea Inspectoratului pentru Situa...


Adaugat la: 2017-05-12
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In luna aprilie 2017, in zona de competenta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt s-au produs 930 de evenimente care au necesitat i...


Adaugat la: 2017-05-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In perioada 12 - 15 iulie 2016, in municipiul Targoviste, s-a desfasurat etapa nationala a Concursurilor cercurilor tehnico-aplicative „Prietenii Pompierilor”. Cele doua echipaje din Neamt, mai exact ...


Adaugat la: 2017-05-11
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii aprilie 2017, 625 misiuni pentru:

* acordarea asisten...Adaugat la: 2017-05-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Europei, Zilei Independentei si Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite în cel de-al Doilea Razboi Mondial

Pe...Adaugat la: 2017-05-05
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In acest sfarsit de saptamana se vor desfasura etapele zonale ale concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta in Municipiul Roman, orasul Bicaz si orasul Targu Neamt. Activitatile s...


Adaugat la: 2017-05-05
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In acest sfarsit de saptamana se vor desfasura etapele zonale ale concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta in Municipiul Roman, orasul Bicaz si orasul Targu Neamt. Activitatile s...


Adaugat la: 2017-04-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al Judetului Neamt avertizeaza populatia asupra consecintelor utilizarii incorecte a focului de catre cei care isi vor petrece ziua de „1 Mai” la i...


Adaugat la: 2017-04-20
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In luna martie 2017, in zona de competenta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt s-au produs 734de evenimente care au necesitat interventia serviciilor profesioni...


Adaugat la: 2017-04-12
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
IGSU va desfaSura saptamana viitoare un amplu exercitiu, la nivel national, pentru testarea Si verificarea unor echipamente din componenta sistemului de inStiintare, avertizare Si alarmare in situat...


Adaugat la: 2017-03-31
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt organizeaza inscrieri la concursurile de admitere in institutiile de invatamant care realizeaza formarea initiala a p...


Adaugat la: 2017-03-09
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Echipajele de descarcerare, prim ajutor calificat si terapie intensiva mobila din cadrul S.M.U.R.D. Neamt au executat, pe parcursul lunii februarie 2017, 510 misiuni pentru:

• acordarea ...Adaugat la: 2017-02-28
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
La 28 februarie 2017 se implinesc 84 de ani de la emiterea Inaltului Decret Regal nr. 468/28.02.1933 prin care Regele Carol al II-lea aproba Regulamentul Apararii Pasive, consfintind aparitia primelor...


Adaugat la: 2017-02-21
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In sustinerea debirocratizarii si pentru facilitatea comunicarii informatiilor de interes pentru populatie, specialistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au identificat solutii pentr...


Adaugat la: 2017-02-17
Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Campania de recrutare de noi candidati in cadrul programului de voluntariat "Salvator din pasiune!", derulata in anul 2016, continua in perioada 20.02–20.03.2017.

I...

CIRP

DOSAR PRESADOSARE
PENTRU
PRESA


Evaluari ale activitatii desfasurate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Petrodava" al judetului NeamtARHIVA
BULETINE INFORMATIVE


Buletin informativ | 28 07 2017
Buletin informativ | 24 07 2017
Buletin informativ | 23 07 2017
Buletin informativ | 22 07 2017
Buletin informativ | 21 07 2017
Buletin informativ | 20 07 2017
Buletin informativ | 19 07 2017
Buletin informativ | 18 07 2017
Buletin informativ | 17 07 2017
Buletin informativ | 16 07 2017
Buletin informativ | 15 07 2017
Buletin informativ | 14 07 2017
Buletin informativ | 13 07 2017
Buletin informativ | 12 07 2017
Buletin informativ | 11 07 2017
Buletin informativ | 09 07 2017
Buletin informativ | 08 07 2017
Buletin informativ | 07 07 2017
Buletin informativ | 06 07 2017
Buletin informativ | 05 07 2017
Buletin informativ | 04 07 2017
Buletin informativ | 03 07 2017
Buletin informativ | 22 06 2017
Buletin informativ | 20 06 2017
Buletin informativ | 16 06 2017
Buletin informativ | 15 06 2017
Buletin informativ | 11 06 2017
Buletin informativ | 09 06 2017
Buletin informativ | 07 06 2017
Buletin informativ | 06 06 2017
Buletin informativ | 03 06 2017
Buletin informativ | 02 06 2017
Buletin informativ | 28 05 2017
Buletin informativ | 27 05 2017
Buletin informativ | 26 05 2017
Buletin informativ | 25 05 2017
Buletin informativ | 24 05 2017
Buletin informativ | 14 05 2017
Buletin informativ | 13 05 2017
Buletin informativ | 12 05 2017
Buletin informativ | 11 05 2017
Buletin informativ | 10 05 2017
Buletin informativ | 09 05 2017
Buletin informativ | 08 05 2017
Buletin informativ | 03 05 2017
Buletin informativ | 01 05 2017
Buletin informativ | 30 04 2017
Buletin informativ | 29 04 2017
Buletin informativ | 28 04 2017
Buletin informativ | 26 04 2017
Buletin informativ | 25 04 2017
Buletin informativ | 24 04 2017
Buletin informativ | 19 04 2017
Buletin informativ | 18 04 2017
Buletin informativ | 17 04 2017
Buletin informativ | 16 04 2017
Buletin informativ | 15 04 2017
Buletin informativ | 14 04 2017
Buletin informativ | 11 04 2017
Buletin informativ | 10 04 2017
Buletin informativ | 09 04 2017
Buletin informativ | 08 04 2017
Buletin informativ | 07 04 2017
Buletin informativ | 03 04 2017
Buletin informativ | 29 03 2017
Buletin informativ | 28 03 2017
Buletin informativ | 22 03 2017
Buletin informativ | 20 03 2017
Buletin informativ | 19 03 2017
Buletin informativ | 18 03 2017
Buletin informativ | 17 03 2017
Buletin informativ | 15 03 2017
Buletin informativ | 14 03 2017
Buletin informativ | 13 03 2017
Buletin informativ | 12 03 2017
Buletin informativ | 11 03 2017
Buletin informativ | 10 03 2017
Buletin informativ | 09 03 2017
Buletin informativ | 08 03 2017
Buletin informativ | 07 03 2017
Buletin informativ | 28 02 2017
Buletin informativ | 27 02 2017
Buletin informativ | 25 02 2017
Buletin informativ | 24 02 2017
Buletin informativ | 23 02 2017
Buletin informativ | 22 02 2017
Buletin informativ | 20 02 2017
Buletin informativ | 19 02 2017
Buletin informativ | 18 02 2017
Buletin informativ | 17 02 2017
Buletin informativ | 16 02 2017
Buletin informativ | 15 02 2017
Buletin informativ | 14 02 2017
Buletin informativ | 13 02 2017
Buletin informativ | 12 02 2017
Buletin informativ | 11 02 2017
Buletin informativ | 10 02 2017
Buletin informativ | 09 02 2017
Buletin informativ | 08 02 2017
Buletin informativ | 07 02 2017
Buletin informativ | 06 02 2017
Buletin informativ | 05 02 2017
Buletin informativ | 02 02 2017
Buletin informativ | 30 01 2017
Buletin informativ | 29 01 2017
Buletin informativ | 28 01 2017
Buletin informativ | 27 01 2017
Buletin informativ | 24 01 2017
Buletin informativ | 22 01 2017
Buletin informativ | 21 01 2017
Buletin informativ | 20 01 2017
Buletin informativ | 19 01 2017
Buletin informativ | 18 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 17 01 2017
Buletin informativ | 16 01 2017
Buletin informativ | 12 01 2017
Buletin informativ | 11 01 2017
Buletin informativ | 10 01 2017
Buletin informativ | 09 01 2017
Buletin informativ | 04 01 2017
Buletin informativ | 03 01 2017PIATRA NEAMT, Str. Cuiejdi, nr. 34,Cod postal:610024 / Tel:0233.216815, 0233.216816 / http://www.ijsunt.ro
Copyright © 2013 ISU NEAMT | Toate drepturile rezervate