printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (31 august 2017)
Data: 31 08 2017
Joi, 31.08.2017, la ora 00:50, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui accident rutier cu o victima in localitatea Vanatori Neamt.
La locul solicitarii s-au deplasat 5 pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt.
Victima a fost scoasa din autovehicul cu ajutorul targii lopata si predata echipajului de ambulanta prezent la fata locului penttru a fi transportata la spital.

Misiuni de stingere incendii

Joi, 31.08.2017, la ora 11:03, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o anexa în localitatea Pildesti, comuna Cordun. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman.
În urma evenimentului, a ars acoperisul unei afumatori din placi PVC pe o suprafata de 5 mp.
Împrejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,aparat de gatit nesupravegheat”.

Misiune de asigurare masuri PSI

Joi, 31.08.2017, la ora 18:53, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui accident rutier între doua autoturisme, cu o victima încarcerata, în localitatea Straja, comuna Tarcau. Pentru salvarea persoanei încarcerate s-au deplasat 6 pompieri militari cu o autospeciala de descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt.
La sosirea echipajului, victima era extrasa din autovehicul si preluata de un echipaj al serviciului de ambulanta.
Echipajul care încadreaza autospeciala de descarcerare a asigurat masurile de prevenire si stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier.

Accident rutier

Joi, 31.08.2017, la ora 18:47, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui accident rutier (tractor rasturnat cu o persoana încarcerata) în comuna Savinesti, sat Dumbrava Deal. La fata locului s-au deplasat: 8 pompieri militari cu 1 autospeciala de descarcerare si 2 ambulate SMURD din care una cu medic, din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. În urma accidentului conducatorul auto al tractorului a fost descarcerat si declarat decedat, ca urmare a unor leziuni incompatibile cu viata.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.