printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (28 martie 2017)
Data: 28 03 2017
Incendiu autoturism

Marti, 28.03.2017, la ora 11:51, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism pe strada Lt. Draghescu din Mun. Piatra Neamt. Pentru localizarea si stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat cinci subofiteri de la Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt cu doua autospeciale de lucru cu apa.
In urma evenimentului a ars bordul, instalatia de climatizare, parbrizul. Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost cablu electric defect.

Incendii de vegetatie

Marti, 28.03.2017, la ora 15:27, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata in satul Ruseni, comuna Borlesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat cinci subofiteri cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Fortele au stins incendiul, in urma caruia a ars vegetatie uscata, pe o suprafata de aproximativ 1000 mp. Cauza probabila a incendiului este focul deschis in spatii deschise.

Marti, 28.03.2017, la ora 16:05, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata in satul Bodestii de Jos, comuna Bodesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt si sase membri ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Bodesti. Fortele au stins incendiul, in urma caruia a ars vegetatie uscata, pe o suprafata de aproximativ 800 mp. Cauza probabila a incendiului este focul deschis in spatii deschise.

Misiune de deblocare usa

Marti, 28.03.2017, la ora 20:25, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre faptul ca o batrana de 86 ani din mun. Roman, str. Smirodava a ramas blocata in apartament. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat noua pompieri militari, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si ambulanta SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman. Salvatorii au folosit pentru patrunderea in apartament accesoriile din dotare. Persoana de 86 de ani a fost gasita cazuta in dormitor de cca. 30 ore, in stare confuza, echipajul prezent la locul evenimentului a acordat primul ajutor. Victima a refuzat transportul la spital.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.