printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (28 ianuarie 2017)
Data: 28 01 2017
Misiuni de stingere incendii

Sambata, 28.01.2017, la ora 10.07, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu un cos de fum in comuna Timisesti, sat Dumbrava. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiteri cu 1 autospeciala de stingere cu apa ?i spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Targu Neamt, care au stins incendiul in urma caruia a ars funinginea din cosul de fum si aproximativ 2 mp planseu din lemn. Cauza probabila a incendiului: cos de fum necuratat neprotejat termic fata de materialele combustibile.

Sambata, 28.01.2017, la ora 13.55, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu un adapost de animale din comuna Timisesti, sat Timisesti. La locul evenimentului s-au deplasat 11 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa ?i spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Targu Neamt. De la fata locului, comandantul interventiei a comunicat faptul ca incendiul se manifesta cu flacara deschisa la acoperisul grajdului pe o suprafta de aprox. 150 mp. S-a procedat la stingerea incendiului, in urma caruia au ars acoperisul grajdului pe o suprafata de aprox. 150 mp, astereala lemn, invelitoare tabla si azbociment si cca 5 tone de plante furajere. Cauza probabila a incendiului: foc deschis in spatii deschise.

Sambata, 28.01.2017, la ora 15.04, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din comuna Pipirig, sat Stanca. La locul evenimentului s-au deplasat 1 ofiter si 16 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa ?i spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Targu Neamt, 2 voluntari din cadrul SVSU Pipirig si o ambulanta SAJ. De la fata locului, comandantul interventiei a comunicat faptul ca incendiul se manifesta cu flacara deschisa la acoperisul casei de locuit si la mansarda. S-a procedat la stingerea incendiului, in urma caruia au ars acoperisul casei pe cca 120 mp astereala lemn, invelitoare tabla, tavanul locuintei pe cca 80 mp confectionat din barne din lemn si placi de gips carton, aparate electrocasnice din interior, articole vestimentare, obiecte de mobilier si documente personale. Cauza probabila a incendiului: cos de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile.

Sambata, 28.01.2017, la ora 15.40, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu un cos de fum in comuna Cracaoani. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiteri cu 1 autospeciala de stingere cu apa ?i spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, care au stins incendiul in urma caruia a ars funinginea din cosul de fum. Cauza probabila a incendiului: cos de fum necuratat de funingine.

Sambata, 28.01.2017, la ora 21.13, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu o casa de locuit din comuna Podoleni, sat Podoleni. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa ?i spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si 5 voluntari din cadrul SVSU Podoleni. De la fata locului, comandantul interventiei a comunicat faptul ca incendiul se manifesta in interiorul unei incaperi. S-a procedat la stingerea incendiului, in urma caruia au ars 1 pat, 1 masa, 4 scaune, aprox. 100 kg lemne pentru foc aflate in fata sobei, cca 2 mp astereala lemn si invelitoare dranita si azbociment. Cauza probabila a incendiului: jar cazut din sistemele de incalzire.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.