printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (25 noiembrie 2017)
Data: 25 11 2017
Misiuni de stingere incendii
Sambata, 25.11.2017, la ora 18:14, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o fanarie in comuna Pancesti, sat Ciurea. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si un echipaj de paramedici cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Roman. Pentru a sprijini interventia de stingere a incendiului, la locul evenimentului au fost mobilizati si trei pompieri voluntari cu o autospeciala de stingere din cadrul SVSU Oniceni.

In urma evenimentului au ars fanaria din lemn acoperita cu tabla, cu o suprafata de cca. 60 mp si cca. 10 tone de lucerna.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.


Sambata, 25.11.2017, la ora 22:14, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un cos de evacuare a fumului in comuna Bozieni, sat Cuci. La locul indicat de apelant s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman si un voluntar din cadrul SVSU Bozieni. In urma evenimentului a ars funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de evacuare a fumului necuratat”.


Noaptea trecuta, la ora 00:38, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un cos de evacuare a fumului la o pensiune din localitatea Dumbrava Rosie. La locul indicat de apelant s-au deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman si un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat „Salvator din Pasiune” la ISU Neamt,.

In urma evenimentului a ars funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de evacuare a fumului necuratat”.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.