printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (23 decembrie 2017)
Data: 23 12 2017
Sambata, 23.12.2017, la ora 09:25, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje(fanarie) in comuna Tibucani, sat Tibucanii de Sus. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, in sprijin fiind solicitati pompierii voluntari de la comuna Pastraveni cu o autospeciala de stingere.

In urma evenimentului au ars depozitul de furaje pe o suprafata de cca. 16 mp., construit din lemn cu invelitoare din azbociment si cca. doua tone de fan. Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,jocul copiilor cu focul”.Sambata, 23.12.2017, la ora 19:37, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in comuna Botesti, sat Nisiporesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman, in sprijin fiind solicitati pompierii voluntari de la comuna Gheraesti cu o autospeciala de stingere si mai multi voluntari din cadrul SVSU Botesti.

In urma evenimentului au ars acoperisul locuintei realizat din astereala din lemn cu invelitoare din placi de azbociment pe o suprafata de cca. 80 mp., bunurile materiale aflate in cele doua camere.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la un conductor electric cu defectiuni”.Sambata, 23.12.2017, la ora 21:59, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un tablou electric dintr-o locuinta particulara in localitatea Petricani. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt.

In urma evenimentului a ars un conductor electric din interiorul tabloului electric.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,efect termic de la sigurante fuzibile supradimensionate”.Sambata, 23.12.2017, la ora 22:16, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in localitatea Doljesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si un echipaj de paramedici cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Roman si trei voluntari din cadrul SVSU Doljesti.

In urma evenimentului au ars bunuri materiale aflate in bucatarie, planseul din lemn al bucatarie si partial astereala acoperisului pe o suprafata de cca. 10 mp. A fost evacuata o butelie de aragaz, din bucatarie, care prezenta pericol de explozie. Proprietarul, in varsta de 54 de ani, a suferit un atac de panica fiind transportat de echipajul SMURD la CPU Roman.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,scapari de gaze combustibile”.Misiune asigurare masuri PSI

In perioada 23 - 26.12.2017, incepand cu ora 17:00, un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere de capacitate medie din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt a executat misiuni de asigurare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor cu ocazia evenimentelor organizate la Targul de Craciun de pe platoul Curtii Domnesti din municipiul Piatra Neamt.

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.