printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (22 decembrie 2017)
Data: 22 12 2017
Vineri, 22.12.2017, la ora 22:21, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in localitatea Zanesti. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, in sprijin fiind solicitati pompierii voluntari de la orasul Roznov cu o autospeciala de stingere.

In urma evenimentului au ars cca. 6 mp. grinda din lemn.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,neprotejare termica corespunzatoare, a unui semineu, fata de materiale combustibile”.Vineri, 22.12.2017, la ora 22:22, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in municipiul Roman, str. Martir Closca. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman.

In urma evenimentului au ars acoperisul unei magazii realizat din lemn cu invelitoare din placi de azbociment pe o suprafata de cca. 15 mp., cca. 300kg lemne de foc si un butoi de 300 l de vin.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la un conductor electric neizolat corespunzator”.

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.