printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (20 iunie 2017)
Data: 20 06 2017
Marti, 20.06.2017, la ora 17:00, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in municipiul Piatra Neamt, str. Dimitrie Cantemir. Pentru localizarea ?i stingerea incendiului s-au deplasat un ofiter ?i paisprezece subofiteri cu patru autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de comanda si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Deta?amentului de Pompieri Piatra Neamt. Ajunsi la locul producerii evenimentului salvatorii nemteni au constatat ca incendiul se manifesta cu violenta la anexa de locuit si acoperisul casei. In urma evenimentului au ars anexa pentru locuit, construita din lemn, pe o suprafata de cca. 100 mp, acoperisul casei acoperit cu dranita si tabla cu o suprafata de cca. 120 mp, adapostul pentru pasari construit din lemn, sapte pasari, documente personale si de proprietate, o butelie de gaz. O alta butelie de gaz a fost evacuata din locuinta de pompierii militari. Interventia a durat aproximativ doua ore. Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “cos de fum deteriorat”.

Misiune de deblocare u?a

Marti, 20.06.2017, la ora 11:17, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un barbat de 83 ani din municipiul Piatra Neamt, str. Grigore Ureche, nu raspunde la usa. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat sapte pompieri militari, cu o autospeciala de stingere cu apa si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Deta?amentului de Pompieri Piatra Neamt. Salvatorii au intervenit cu ajutorul scarii culisabile prin balconul locuintei, spargand un geam. Ulterior, ace?tia au deschis usa de la intrare pentru a facilita accesul autoritatilor competente, constatandu-se faptul ca pacientul era decedat de cel putin 24 de ore.

Asigurare masuri PSI accident rutier

Marti, 20.06.2017, la ora 19:13, un echipaj format din patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman, a executat o misiune de asigurare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la aterizarea-decolarea elicopterului SMURD din curtea Detasamentului de Pompieri Roman.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.