printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (19 martie 2017)
Data: 19 03 2017
Duminica, 19.03.2017, la ora 16:48, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un apartament aflat la parterul unui bloc in municipiul Piatra Neamt. Pentru localizarea si stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat noua pompieri militari cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala tip FRAP, o ambulanta SMURD, de la Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt. In urma evenimentului au ars toate obiectele de mobilier, un televizor, un calculator, un covor, acestea aflandu-se in camera in care s-a produs incendiul si s-au degradat, din cauza fumului, obiectele de mobilier si varul de pe pereti din celelalte camere . Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost foc deschis in spatii inchise(lumanare aprinsa lasata nesupravegheata).

Duminica, 19.03.2017, la ora 19:17, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata in satul Preluca, comuna Pangarati. La locul evenimentului s-au deplasat cinci subofiteri cu o autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. In urma incendiului, a ars circa un hectar vegetatie uscata. Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost focul deschis in spatii deschise.

Duminica seara, la ora 21:42, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu laun canton silvic din satul Giurgeni, comuna Valea Ursului. Pentru localizarea si stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat unsprezece pompieri militari cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, un autocamion de interventie, de la Detasamentul de Pompieri Roman si cinci voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Oniceni, cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma.
In urma evenimentului au ars acoperisul anexei pe o suprafata de cca. 50 mp, cca. 200 kg fan si deseuri din lemn aflate in incinta magaziei si s-au degradat peretii confectionati din lut .
Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost conductor cablu electric defect.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.