printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (19 ianuarie 2017)
Data: 19 01 2017
Misiune transport persoana

Joi, 19.01.2017 la ora 08.16, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre necesitatea transportului unei persoane supraponderale din municipiul Piatra Neamt. La locul evenimentului s-au deplasat patru subofi?eri din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt care au transportat persoana de la apartamentul acesteia pana la echipajul de terapie intensiva mobila TIM.

Misiune transport apa

Joi, 19.01.2017 la ora 08.53, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost solicitat prin SNUAU 112 pentru asigurarea unei cantitati de apa menajera la Liceul tehnologic “Ion Ionescu de la Brad” din comuna Horia. Misiunea a fost executata de 4 subofi?eri din cadrul Detasamentului de pompieri Roman cu o autospeciala de lucru de capacitate marita.

Misiune de supraveghere – monitorizare curs rau Bistrita – fenomen zapor

Joi, 19.01.2017, in intervalul orar 09.00 – 13.00, un ofiter si trei subofiteri din cadrul ISU Neamt au executat misiunea de monitorizare a fenomenului de zapor pe cursul raului Bistrita, in localitatile Poiana Teiului, Dreptu, Frumosu, Paraul Pantei.

Misiune de stingere incendiu

Joi, 19.01.2017 la ora 09.48, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinta din localitatea Botesti, comuna Girov. La locul evenimentului s-au deplasat un ofiter si cinci subofi?eri din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma de capacitate marita, care au stins incendiul. In locuinta a fost identificata o persoana de sex masculin in varsta de 58 de ani, carbonizata in proportie de 80%. In urma incendiului au ars si obiecte de mobilier, haine si bunuri electrocasnice. Cauza probabila a incendiului: fumatul.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.