printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (17 septembrie 2017)
Data: 17 09 2017
Duminica, 17.09.2017, la ora 21:10, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un operator economic(brutarie) in satul Damuc din comuna Damuc. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat un ofiter si zece subofiteri cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, un autocamion de interventie si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si o autospeciala de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al orasului Bicaz, o autospeciala de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Bicazu Ardelean, 15 pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Damuc si aproximativ 20 de cetateni. Datorita interventiei prompte si rapide a fortelor participante a fost limitata propagarea incendiului la intreaga constructie.
In urma evenimentului au ars cca. 150 mp astereala din lemn din compunerea acoperisului. S-au degradat cca. 100 ml invelitoare din tabla si un geam termopan.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,jar sau scantei purtate de vant pe materiale combustibile”.


Duminica, 17.09.2017, la ora 14:06, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata in localitatea Horia. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman.
In urma evenimentului au ars cca. 100 mp vegetatie uscata.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,cadere cablu electric aerian”.


Duminica, 17.09.2017, la ora 21:31, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata in satul Valea Seaca din comuna Baltatesti. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt.
In urma evenimentului au ars cca. 200 mp vegetatie uscata.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,foc deschis in spatii deschise”.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.