printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (17 aprilie 2017)
Data: 17 04 2017
Luni, 17.04.2017, la ora 00:52, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la un apartament aflat la etajul 3-4(duplex) din Municipiul Piatra Neamt, str. Orhei. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat treisprezece pompieri militari cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si doua ambulante SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. In urma evenimentului au ars usa de la congelator, usa de la bucatarie, fereastra termopan, degradandu-se un mobilierul din bucatarie si tencuiala. O femeie de 83 ani a fost evacuata de pompierii militari salvatori si predata echipajului SMURD de terapie intensiva, pentru ingrijiri medicale, suferind intoxicatie cu fum si arsuri la nivelul membrelor superioare.
Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “foc deschis in spatii inchise”.

Luni, 17.04.2017, la ora 01:58, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in satul Poienile, comuna Dagata, jud. Iasi. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman si doi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Dagata cu o autospeciala de stingere cu apa. In urma evenimentului au ars magazia confectionata din lemn pe o suprafata de cca. 10 mp si apoximativ 3 mp din acoperisul locuintei.
Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Luni, 17.04.2017, la ora 18:39, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la un cos de evacuare a fumului in localitatea Savinesti. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. In urma evenimentului au ars funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului.
Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “cos de fum necuratat”.

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.