printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (15 septembrie 2017)
Data: 15 09 2017
Vineri, 15.09.2017, la ora 09:10, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un cal este cazut intr-o groapa in municipiul Piatra Neamt, str. Apusului. La locul indicat de apelant s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospeciala de capacitate mica din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. S-a intervenit pentru scoaterea calului din groapa cu ajutorul echipamentului din dotare si un utilaj(vola).


Vineri, 15.09.2017, la ora 13:56, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca in padurea din satul Nemtisor, comuna Vanatori Neamt a fost descoperit un element de munitie neexplodat, de catre un barbat de 57 de ani, la marginea padurii Nemtisor in timp ce participa la amenajarea unei scene in zona respectiva pentru desfasurarea unei manifestari artistice la sfarsitul saptamanii. La locul interventiei s-au deplasat doi subofiteri cu o autospeciala pentru interventii pirotehnice, care au ridicat o grenada de mana defensiva, provenita din Al Doilea Razboi Mondial, in vederea depozitarii si, ulterior, a distrugerii. Echipa pirotehnica a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafata de 300 mp si nu au mai descoperit alte elemente de munitie.


Vineri, 15.09.2017, la ora 10:33, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un apartament in orasul Tirgu Neamt, str. Mihai Eminescu. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat un ofiter si sapte subofiteri cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt si doi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al orasului Tirgu Neamt. In urma evenimentului au ars tabloul electric, mocheta si cca. 50% din usa de acces a apartamentului. S-au degradat peretii apartamentului, parchetul, obiecte de mobilier si un geam de la balcon.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,Scurtcircuit electric la tabloul electric suprasolicitat”.


Vineri, 15.09.2017, la ora 12:21, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un apartament, situat la etajul II, in municipiul Roman, str. Tudor Vladimirescu. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de stingere de capacitate medie din cadrul Detasamentului de pompieri Roman. In urma evenimentului au ars cca. 15 kg parchet. Apartamentul se afla in renovare, neavand bunuri in interior.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,Fumatul in locuri nepermise”.


Vineri, 15.09.2017, la ora 21:16, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un autocar, apartinand unui operator economic, in orasul Tirgu Neamt, str. Mihai Eminescu. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat un ofiter si patru subofiteri cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt. In urma evenimentului au ars componentele din mase plastice din compartimentul motor. S-au degradat componente din cadrul compartimentului motor si interiorul autocarului in zona conducatorului auto.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric defect”.


Vineri, 15.09.2017, la ora 18:04, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu de vegetatie uscata in zona DN15D din comuna Birgaoani. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt.
In urma evenimentului au ars cca. 100 mp vegetatie uscata.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,fumatul in locuri nepermise”.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.