printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (15 martie 2017)
Data: 15 03 2017
Miercuri, 15.03.2017, la ora 11:27, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un cos de evacuare a fumului si gazelor fierbinti la Scoala gimnaziala din Comuna Hangu. Pentru localizarea si stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat sase pompieri militari, cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, de la Garda II Poiana Teiului. La interventie au participat si trei voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Hangu.

Prin interventia prompta si eficienta a pompierilor militari de la Garda II Poiana Teiului si a celor trei voluntari, a fost limitata propagarea flacarilor la constructie. In urma evenimentului, a ars funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului si gazelor fierbinti.

Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost necuratarea de funingine a cosului de evacuare a fumului si gazelor fierbinti.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.