printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (13 mai 2017)
Data: 13 05 2017
Sambata, 13.05.2017, la ora 21:54, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea de arderi necontrolate la de?euri menajere in interiorul unei centrale termice dezafectate in Municipiul Piatra Neamt, str. Grigore Ureche. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat ?ase pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa ?i spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. In urma evenimentului au ars de?euri din hartie ?i o bucata de lemn. Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost “foc deschis in spatii inchise”.

Misiune de deblocare usa

Sambata, 13.05.2017, la ora 13:50, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca un barbat de 88 ani din mun. Piatra Neamt, B-dul Decebal nu raspunde la usa. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat ?ase pompieri militari salvatori cu o autospeciala de stingere cu apa ?i spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Salvatorii au folosit pentru patrunderea in apartament accesoriile din dotare. Persoana de 88 de ani nu a necesitat transport la spital.

Accidente rutiere

Sambata, 13.05.2017, la ora 08:11, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui accident rutier in satul Bistrita, comuna Alexandru cel Bun. La locul indicat de apelant s-au deplasat unsprezece pompieri militari cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de capacitate medie(FRAP), o ambulanta SMURD de prim ajutor ?i echipajul, format din medic, asistent medical ?i doi paramedici, care incadreaza ambulanta SMURD de terapie intensiva din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Ajun?i la locul evenimentului au constatat ca un barbat de 42 de ani se afla incarcerat in partea stanga fata a unui autoturism. Dupa extragerea victimei, care prezenta politraumatisme, aceasta a fost preluata de echipajul SMURD de terapie intensiva si transportata la UPU Piatra Neamt. O alta victima neincarcerata a fost un barbat de 25 de ani, care prezenta policontuzii, a fost fost preluata de echipajul SMURD de prim ajutor si transportata la spital. Echipajul de pe autospeciala de capacitate medie (FRAP) a asigurat masurile de prevenire ?i stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.