printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (12 martie 2017)
Data: 12 03 2017
Duminica, 12.03.2017, la ora 10:14, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea accident rutier urmat de incendiu]n urma coliziunii a dou[ autorurisme din orasul Targu Neamt. Pentru localizarea si stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, de la Detasamentul de pompieri Targu Neamt.
In urma evenimentului, cele dou[ autoturisme au fost distruse ]n propor’ie de 90% si, respectiv 30%.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiuluia fost socul produs la coliziunea unuia dintre autoturisme cu teava de gaz.
In cursul acestei nopti, la ora 02:20, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in satul Oglinzi, comuna Raucesti. Pentru localizarea si stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat noua pompieri militari cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma si un autocamion de interventie, de la Detasamentul de pompieri Targu Neamt.
In urma evenimentului au ars cca. 100 mp din acoperisul locuintei realizat din sindrila si acoperit cu tabla si 10 mp planseu din lemn. Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost cos de evacuare deteriorat.

Misiune degajare cadavru

Duminica, 12.03.2017, la ora 11:25, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre faptul ca in satul Frunzeni, comuna Costisa a fost descoperita o persoana inecata in raul Bistrita.La locul evenimentului, s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospeciala scafandri, din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Cadavrul a fost scos din raul Bistrita de Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Costisa si a fost predat Sectiei de Politie Savinesti.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.