printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (11 iulie 2017)
Data: 11 07 2017
Marti, 11.07.2017, la ora 16:22, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un adapost pentru animale in localitatea Cordun, str. Pescarusului. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sapte pompieri militari cu doua autospeciale de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman.
In urma evenimentului au ars tabloul electric, cca. 2 mp astereala din lemn si cca. 100 kg fan.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,trasnet”.

Marti, 11.07.2017, la ora 21:16, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un tablou electric, care apartine operatorului de distributie a energiei electrice, in municipiul Piatra Neamt, str. Aleea Viorelelor. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat trei pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt.
In urma evenimentului au ars tabloul electric si cca. 6 m conductor electric. Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,scurtcircuit la un tablou de distributie a energiei electrice”.

Marti, 11.07.2017, la ora 22:24, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un stalp de distributie a energiei electrice in satul Oglinzi, comuna Raucesti. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Tirgu Neamt si un pompier voluntar din cadrul SVSU Raucesti.
In urma evenimentului a ars interiorul stalpului din lemn pe o suprafata de cca. 3 ml.
Imprejurarea determinanta a producerii incendiului a fost ,,trasnet”.

Misiuni executate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Petrodava" al judetului Neamt privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de fenomenele meteorologice periculoase, pentru perioada 11.07.2017 ora 17:00 - 12.07.2017 ora 08:00:

- o misiune degajare arbore mun. Roman. Detasamentul de pompieri Roman a actionat cu patru pompieri militari, o autospeciala de stingere si un motofierastrau;
- o misiune degajare arbore com. Gadinti. Detasamentul de pompieri Roman a actionat cu patru pompieri militari, o autospeciala de stingere si un motofierastrau;
- doua misiuni de evacuare a apei din doua curti in municipiul Roman. Detasamentul de pompieri Roman a actionat cu trei pompieri militari, o autospeciala de stins incendii si o motopompa transportabila;

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.