printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (10 aprilie 2017)
Data: 10 04 2017
Noaptea trecuta, la ora 00:53, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism in satul Razboienii de Jos, comuna Razboieni. La locul evenimentului s-au deplasat noua pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. La interventie au participat trei pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Razboieni cu o autospeciala de stingere cu apa.

In urma evenimentului au ars mai multe elemente componente ale autovehiculului. Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

In aceasta dimineata, la ora 04:14, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism in satul Doina, comuna Girov. La locul evenimentului s-au deplasat zece pompieri militari cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt. Ajunsi la locul interventiei pompierii pietreni au constatat ca proprietarul autoturismului, un barbat de 37 ani, se afla intins pe carosabil la cca. 15 metri de autoturism fiind preluat de echipajul SMURD si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt. Victima a suferit multiple traumatisme din cauza iesirii in afara carosabilului cu autoturismul. In urma evenimentului autoturismul a ars in totalitate.

Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost scurgerile de lichide combustibile(motorina).

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.