printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (10 martie2017)
Data: 10 03 2017
Vineri, 10.03.2017, la ora 12:05, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la olocuintadin satul Lutca, comuna Sagna. Pentru localizarea si stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, de la Detasamentul de Pompieri Roman si trei pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Sagna.
Datorita interventiei prompte a pompierilor militari de la Detasamentul de pompieri Roman, a fost limitata propagarea flacarilor laconstructia respectiva. In urma evenimentului au ars cca. 1 mp astereala din lemn care compune acoperisul locuintei si funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului si gazelor fierbinti .
Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost necuratarea de funingine cosului de evacuare a fumului si gazelor fierbinti.

Vineri, 10.03.2017, la ora 12:10, Dispeceratul integrat ISU - Ambulanta a fost anuntat prin SNUAU 112 despre faptul ca in localitatea Ruginoasa a fost descoperit un element de munitie neexplodat. La locul interventiei s-au deplasat trei subofiteri cu o autospeciala pentru interventii pirotehnice, care au ridicat un proiectil exploziv cal. 57mm provenit din Al Doilea Razboi Mondial, in vederea depozitarii si, ulterior, a distrugerii. Elementul de munitie neexplodat a fost descoperit de o persoana in timp ce efectua sapaturi pentru amenajarea unei rigole de scurgere a apei. Echipa pirotehnica a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafata de 150 mp si nu a mai descoperit alte elemente de munitie.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.