printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (10 ianuarie 2017)
Data: 10 01 2017
Misiuni de supraveghere monitorizare curs rau Bistrita fenomen zapor

Marti, 10.01.2017, in intervalele orare 08.58 09.45 si 14.58 15.40, 1 subofiter cu o autospeciala din cadrul Detasamentului de pompieri Targu Neamt, Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de monitorizare a fenomenului de zapor pe cursul raului Bistrita in portiunea baraj Topoliceni pod Savinesti.

Misiuni de stingere incendii

Marti, 10.01.2017, la ora 11.10, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinta din localitatea Sabaoani. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiteri cu 1 autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul in urma caruia au ars aproximativ 4 mp din planseul locuintei fabricat din lemn si 4 mp din acoperisul din asteriala lemn si invelitoare de tabla. Cauza probabila a incendiului: cos de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile.

Marti, 10.01.2017, la ora 18.43, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinta din satul Oglinzi, comuna Raucesti. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiteri cu 1 autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Targu Neamt, care au stins incendiul in urma caruia a ars funinginea din interiorul cosului de fum. Cauza probabila a incendiului: cos de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile.

Marti, 10.01.2017, la ora 18.44, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinta din satul Humulesti, orasul Targu Neamt. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiteri cu 1 autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Targu Neamt, care au stins incendiul in urma caruia au ars : 2 usi de lemn, peretele interior din grinda de lemn pe circa 10 mp si tavanul pe circa 6 mp. Cauza probabila a incendiului: aparatura electrica de incalzit lasata sub tensiune.

Marti, 10.01.2017, la ora 22.27, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinta din orasul Roznov. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiteri cu 1 autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, care au stins incendiul in urma caruia a ars funinginea din interiorul cosului de fum. Cauza probabila a incendiului: cos de fum necuratat.

Marti, 10.01.2017, la ora 22.49, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuinta din satul Bistra, comuna Bicazu Ardelean. La locul evenimentului s-au deplasat 11 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, care au stins incendiul in urma caruia au ars aproximativ 75 mp acoperis din asteriala lemn cu invelitoare de tabla si 40 mp acoperis din asteriala lemn cu invelitoare de azbociment. S-a deteriorat tavanul la 3 camere. Cauza probabila a incendiului: Burlan de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile. Pe timpul desfasurarii interventiei, proprietarul a suferit un atac de panica urmat de un stop cardio-respirator fara raspuns la manevre. Proprietarul a fost declarat decedat de catre echipajul SAJ.

Misiune salvare animale

Marti, 10.01.2017, la ora 16:54, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin SNUAU 112, despre o lebada ranita pe luciul apei dintr-un iaz din satul Balanesti, comuna Birgauani. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 5 subofiteri cu 1 autospeciala de scafandri si 1 barca, din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra-Neamt. Ajunsi la locul interventiei, pompierii au procedat la prinderea lebedei si la scoaterea unui carlig de pescuit prins in ciocul pasarii.

Misiune deblocare persoana

Marti, 10.01.2017, la ora 16:54, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin SNUAU 112, despre faptul ca o persoana nu mai raspunde la usa unui apartament din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 5 subofiteri cu 1 autospeciala, din cadrul Detasamentului de pompieri Roman, care au deblocat usa apartamentului unde au gasit o persoana decedata.

Misiuni de patrulare

Marti, 10.01.2017, in intervalele orare 19:00-21:00, echipaje din cadrul subunitatilor de interventie au efectuat misiuni de patrulare in municipiile Piatra Neamt, Roman si orasul Tirgu Neamt pentru identificarea persoanelor fara adapost in vederea preluarii si trasnportului catre spatiile special amenajate de autoritatile locale.

Misiuni transport apa

Marti, 10.01.2017 ora 12:01, 2 subofiteri cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, din cadrul Detasamentului de pompieri Roman, au executat o misiune de transport apa menajera la Liceul Ion Ionescu de la Brad din com. Horia, solicitare cauzata de inghetarea retelei de alimentare cu apa a obiectivului.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.