printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (08 octombrie 2018)
Data: 08 10 2018
Misiune de stingere incendiu produs la o autoutilitara in localitatea Negresti

Duminica, 08.10.2018, la ora 01:24, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o autoutilitara in localitatea Negresti. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, fiind sprijinit si de un voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Negresti. Ca urmare a producerii incendiului, a ars autoutilitara in proportie de 100%. Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.


Misiune de deblocare usa in municipiul Roman

Luni, 08.10.2018, la ora 12:35, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre faptul ca un barbat, in varsta de 79 ani, este cazut in apartament, in municipiul Roman, str. Ecaterina Teodoroiu. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detasamentului de pompieri Roman, cu o autospeciala de descarcerare. Echipajul de pompieri a intervenit pentru deblocarea usii de la intrarea in apartamentul situat la etajul IV, barbatul fiind preluat de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Neamt.


Incendiu la un depozit de materiale de constructii si piese auto in orasul Tirgu Neamt

Luni, 08.10.2018, la ora 21:10, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de materiale de constructii si piese auto in orasul Tirgu Neamt, str. Obor. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt, cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma.
Fortele sosite la locul interventiei au constatat ca flacarile se manifestau generalizat, la intreaga constructie, pe o suprafata de aproximativ 500 metri patrati. Astfel, au fost solicitate la locul interventiei inca doua echipaje de pompieri militari din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt, cu doua autospeciale de stingere si un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt, cu o autospeciala de stingere.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars depozitul de materiale de constructii si piese auto, realizat din structura de lemn cu invelitoare din placi de azbociment, pe o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, bunurile materiale din interiorul depozitului(materiale de constructii pentru finisaje exterioare, materiale pentru instalatii, anvelope auto, acumulatori auto, lubrifianti auto si alte consumabile auto), iar in exteriorul depozitului, au ars cca. 20 metri cubi cherestea, lambriu PVC si alte materiale de constructii.
Salvatorii nemteni au luptat cu flacarile, care amenintau si o constructie invecinata, aproximativ 5 ore. Nu au fost victime.
Cauza probabila de producere a incendiului este in curs de stabilire.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.