printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (07 octombrie 2017)
Data: 07 10 2017
Misiuni de stingere incendii

Sambata, 07.10.2017, la ora 01:13, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta in localitatea Tasca. La fata locului s-au deplasat noua pompieri militari cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si un echipaj cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si doua autospeciale de stingere cu sase pompieri voluntari din cadrul SVSU Bicaz si Tasca.

In urma evenimentului au ars: acoperisul locuintei din lemn cu invelitoare din azbociment pe o suprafata de cca. 80 mp, obiecte de mobilier, elemente de tamplarie si alte bunuri de uz casnic. S-au distrus tavanul case pe o suprafata de cca. 80 mp si pardoseala din trei camere. Un barbat care se afla in locuinta, a suferit arsuri la nivelul talpilor, fiind transportat la UPU Piatra Neamt de catre ambulanta SMURD.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,foc deschis in spatii inchise(lumanare)”.Sambata, 07.10.2017, la ora 13:10, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o anexa gospodareasca in localitatea Agapia. La fata locului s-au deplasat noua pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, un autocamion de interventie si un echipaj cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt.

In urma evenimentului au ars: cca. 60 mp din acoperisul anexei din lemn cu invelitoare din dranita, cca. 200 kg porumb boabe, cca. 60 kg tarate de grau, obiecte de mobilier.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la o priza defecta”.Sambata, 07.10.2017, la ora 23:09, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta in satul Dornesti, comuna Costisa. La fata locului s-au deplasat doisprezece pompieri militari cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si un echipaj cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt si o autospeciala de stingere cu sapte pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov si Costisa. Datorita interventie prompte fortele au impiedicat propagarea incendiului la toata constructia.

In urma evenimentului au ars: cca. 6 mp din acoperisul locuintei din lemn cu invelitoare din azbociment si carton bituminat, degradandu-se cca. 8 mp din planseu.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,burlan metalic deteriorat”.


Accident rutier cu doua persoane incarcerate


Sambata, 07.10.2017, la ora 23:41, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui accident rutier in municipiul Piatra Neamt, str. Dimitrie Leonida. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei pompieri militari cu o autospeciala de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Ajunsi la locul evenimentului au constatat ca, atat conducatorul auto al autoturismului, cat si pasagera din dreapta sunt incarcerati. S-a intervenit pentru descarcerarea celor doua persoane, care se aflau in stare de inconstieta, acestea fiind preluate de echipajele SAJ si transportate la UPU Piatra Neamt.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.