printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (07 martie 2017)
Data: 07 03 2017
Misiuni de deblocare usi

Marti, 07 martie a.c, la ora 18:54, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin SNUAU 112 despre faptul ca un minor de cinci ani din mun. Piatra Neamt a ramas blocat in apartament. La adresa indicata de apelant, s-au deplasat sase pompieri cu o autospeciala de descarcerare si o autospeciala SMURD, din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Salvatorii au actionat pentru deblocarea usii cu accesoriile specifice, inauntru fiind identificata fetita. Paramedicii au evaluat starea medicala a copilului, fara a fi identificate probleme de sanatate.

In aceasta dimineata, la ora 06:59, in Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanta al judetului Neamt a fost semnalat un alt caz de persoana blocata in locuinta, intr-un apartament din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat cinci salvatori militari cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Roman, care au intervenit pe geamul de la bucatarie pentru deblocarea usii.

Misiune de stingere incendiu

In cursul acestei nopti, la ora 00:30, ISU Neamt a fost alertat sa intervina pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, in comuna Trifesti. Imediat, la fata locului s-a deplasat un echipaj format din sase pompieri cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de pompieri Roman, care au actionat pentru localizarea si stingerea incendiului. Datorita interventiei prompte a pompierilor militari, a fost limitata extinderea flacarilor la intregul autoturism. In urma evenimentului au ars componente din compartimentul motor, o parte din bordul autoturismului si o anvelopa. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui acumulator auto defect.

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.