printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (05 octombrie 2017)
Data: 05 10 2017
Misiuni de stingere incendii


Noaptea trecuta, la ora 02:21, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un stalp de iluminat in municipiul Piatra Neamt, str. Mihai Viteazu. La fata locului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si un echipaj cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. In urma evenimentului au ars: tabloul electric de la un stalp de iluminat. Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un cablu electric defect”.


In aceasta dimineata, la ora 07:15, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la operator economic in municipiul Piatra Neamt, str. General Dascalescu. La fata locului s-au deplasat zece pompieri militari cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si un echipaj cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. La sosirea la fata locului pompierii militari pietreni au constatat ca incendiul se manifesta la deseuri de anvelope, depozitate langa un gard. In urma evenimentului au ars: aproximativ 30 de deseuri de anvelope. Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,foc deschis in spatii deschise”.

Accident rutier cu o persoana incarcerata


Joi, 05.10.2017, la ora 10:15, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui accident rutier, intre un autoturism si un autocamion, in satul Manastirea Neamt, comuna Vinatori Neamt. La locul indicat de apelant s-au deplasat un ofiter si sase subofiteri cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt. Ajunsi la locul evenimentului au constatat ca conducatorul auto al autoturismului se afla incarcerat. S-a intervenit pentru descarcerarea barbatului de 73 de ani care avea membrele inferioare prinse sub bordul autoturismului. Conducatorul auoturismului si pasagerul din dreapta au fost preluati de echipajul SAJ si transportati la Spitalul Tirgu Neamt.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.