printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (04 octombrie 2017)
Data: 04 10 2017
Misiuni de stingere incendii


Miercuri, 04.10.2017, la ora 19:17, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in satul Viisoara, comuna Alexandru cel Bun. La fata locului s-au deplasat treisprezece pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma si un echipaj cu o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Concomitent cu acest fapt a fost anuntat despre eveniment si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Alexandru cel Bun, care a intervenit cu doi pompieri voluntari. La sosirea la fata locului pompierii militari pietreni au constatat faptul ca, incendiul se manifesta generalizat la acoperisul locuintei, pe o suprafata de aproximativ 160 mp si la acoperisul unei anexe.

In urma evenimentului au ars: acoperisul, realizat din barne de lemn cu invelitoare din tigla, pe o suprafata de aproximativ 160 mp, doua motociclete si aproximativ 36 mp din acoperisul anexei casei de locuit, realizat din lemn cu invelitoare din tabla. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor proprietarei locuintei de 89 de ani, cu atac de panica, fiind transportata la UPU Piatra Neamt.

Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.