printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (04 februarie 2018)
Data: 04 02 2018
Duminica, 04.02.2018, la ora 13:03, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca o persoana cu posibile afectiuni psihice este blocata in apartament in municipiul Piatra Neamt, b-dul Traian. La adresa indicata de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu o autospeciala complexa de prima interventie la incendii, salvare si prim ajutor(FRAP) si o autospeciala SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. S-a intervenit imediat, prin deblocarea usii de la intrarea in locuinta cu ajutorul mijloacelor din dotare, in interior fiind gasit un barbat de 36 de ani, posibil cu afectiuni psihice, care a fost preluat de un echipaj de politie.


Duminica, 04.02.2018, la ora 19:21, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca o persoana cu afectiuni psihice este blocata in apartament in orasul Tirgu Neamt, str. Cuza Voda. La adresa indicata de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de capacitate medie din cadrul Detasamentului de pompieri Tirgu Neamt. S-a intervenit imediat, prin deblocarea usii de la intrarea in locuinta cu ajutorul mijloacelor din dotare, in interior fiind gasita o femeie, care a fost preluata de un echipaj de politie.


Misiune salvare capra cazuta in fantana

Duminica, 04.02.2018, la ora 08:26, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre faptul ca o capra a cazut intr-o fantana in comuna valea Ursului, sat. Giurgeni. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD(EPA) din cadrul Detasamentului de pompieri Roman. De asemenea, la interventie s-a deplasat de la Detasamentul de pompieri Piatra Neamt un echipaj de pompieri alpinisti cu o autospeciala complexa de prima interventie la incendii, salvare si prim ajutor(FRAP). S-a intervenit pentru degajarea animalului mort din fantana cu o adancime de aproximativ 13 metri.


Misiune de stingere incendiu cos de fum

Duminica, 04.02.2018, la ora 18:44, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un cos de fum in comuna Ruginoasa, sat. Bozienii de Sus. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de pompieri Roman.
In urma evenimentului a ars funinginea din interiorul cosului de evacuare a fumului si gazelor fierbinti.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de fum necuratat de funingine”.

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.