printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (03 iulie 2017)
Data: 03 07 2017
Accident rutier cu pagube minore

Luni, 03.07.2017, la ora 15:52, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier(tamponare) in municipiul Piatra Neamt, str. General Dascalescu. La locul indicat de apelant s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospeciala de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt.
Echipajul care incadreaza autospeciala de stingere a asigurat masurile de prevenire si stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier si a intervenit pentru scoaterea autoturismelor in afara partii carosabile.

Misiune de asanare munitie neexplodata

Luni, 03.07.2017, la ora 19:35, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 despre faptul ca in localitatea Borlesti au fost decoperite elemente de munitie neexplodate. La locul interventiei s-au deplasat trei subofiteri cu o autospeciala pentru interventii pirotehnice si un voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Borlesti, care au ridicat o grenada de mana defensiva din Al Doilea Razboi Mondial, in vederea depozitarii si, ulterior, a distrugerii. Elementul de munitie neexplodata a fost descoperit de un barbat de 43 ani pe malul paraului Nechit, in timp ce aduna piatra pentru constructii. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (precipitatii abundente), echipa pirotehnica a verificat a doua zi zona cu detectorul de metale, nefiind descoperite alte elemente de munitie.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.