printListeaza aceste articole In aceasta data au fost 1 eveniment(e)!

Interventii in situatii de urgenta (01 mai 2017)
Data: 01 05 2017
Luni, 01.05.2017, la ora 21:47, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la un transformator electric in localitatea Pastraveni. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Targu Neamt si doi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Pastraveni cu o autospeciala de stingere cu apa. In urma evenimentului a ars uleiul din interiorul transformatorului electric.
Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “transformator electric defect sau suprasolicitat”.

Luni, 01.05.2017, la ora 23:30, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat prin numarul unic pentru apeluri de urgenta „112” despre producerea unui incendiu la magazie in orasul Roznov, str. Magnoliei. Pentru localizarea si stingerea incendiului s-au deplasat sase pompieri militari cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Piatra Neamt si un pompier voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al orasului Roznov. In urma evenimentului au ars cca. 6 mp pereti din scandura, 2 mp acoperis din azbociment, resturi menajere depozitate langa peretele magaziei, doi recipienti de doi litri cu ulei de motor.
Imprejurarea determinanta a producerii acestuia a fost “depozitarea cenusei si jarului nestins in apropierea materialelor combustibile”.COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.