printListeaza acest articolul

PRIETENII POMPIERILOR - FAZA JUDETEANA
Adaugat la: 2018-05-30 / Sursa: WWW.IJSUNT.RO
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Petrodava” al judetului Neamt in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Neamt au organizat si desfasurat in luna mai Concursurile cercurilor tehnico-aplicative de elevi “Prietenii Pompierilor” si “Cu viata mea apar viata”. Ca in fiecare an, datorita participarii numeroase – 75 cercuri de elevi “Prietenii Pompierilor”, respectiv 124 cercuri de elevi “Cu viata mea apar viata” – concursurile s-au derulat pe parcursul a 10 zile.

Astazi 30 mai a.c., s-a finalizat Etapa judeteana a Concursurilor tehnico-aplicative de elevi “Prietenii Pompierilor” in municipiul Piatra Neamt, pe Stadionul municipal “Ceahlaul”. In cadrul acestei etape au fost implicati si voluntarii din cadrul Campaniei de voluntariat “Salvator din Pasiune”.

La start s-au prezentat 13 echipaje mixt/baieti si 12 echipaje fete, iar ca in fiecare an la aceasta etapa au fost invitate sa participe si trei echipaje de la scolile de educatie incluziva din municipiul Piatra Neamt, Roman si orasul Tirgu Neamt.

In prezenta doamnei prefect Daniela SOROCEANU, a inspectorului sef al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Petrodava” al judetului Neamt - Lt. col. Mihai Ciprian MITREA si a reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Neamt au fost acordate cupe, diplome si materiale de informare preventiva. Clasamentul final a fost urmatorul:

Categoria baieti/mixt:
LOCUL I – Scoala gimnaziala Girov;
LOCUL II - Scoala gimnaziala Brusturi;
LOCUL III - Scoala gimnaziala Grinties;

Categoria fete:
LOCUL I - Scoala gimnaziala Girov;
LOCUL II - Scoala gimnaziala Pangarati;
LOCUL III - Scoala gimnaziala Grumazesti.

Scolile de educatie incluziva:
LOCUL I - Scoala de Educatie Incluziva Piatra Neamt;
LOCUL II - Scoala de Educatie Incluziva Tirgu Neamt;
LOCUL III - Scoala de Educatie Incluziva Roman.


Conform regulamentului anul acesta se va organiza etapa nationala pe timpul vacantei de vara a elevilor. Speram ca in urma centralizarii rezultatelor la nivel national de catre IGSU, cercurile clasate pe primul loc sa se califice la etapa nationala. Totusi judetul Neamt va fi reprezentat si in acest an, avand in vedere ca etapa nationala anterioara a fost castigata de echipajul de baieti/mixt ai Scolii gimnaziale Brusturi, fapt ce le confera calificarea la etapa nationala din acest an. Mentionam ca anul trecut echipajele de fete si baieti ale Scolii gimnaziale Brusturi au participat la Competitia Internationala a Tinerilor Pompieri ce s-a desfasurat in orasul Villach din Austria.

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.