printListeaza acest articolul

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI - ISU NEAMT REIA CAMPANIA DE RECRUTARE SALVATOR DIN PASIUNE!
Adaugat la: 2018-05-14 / Sursa: WWW.IJSUNT.RO
In contextul activitatilor desfasurate cu ocazia derularii evenimentului Saptamana Nationala a Voluntariatului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Petrodava" al judetului Neamt reia campania de recrutare de noi candidati in cadrul programului de voluntariat "Salvator din pasiune!", campanie care se va desfasura pe tot parcursul anului 2018.

Avand in vedere situatia operativa, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Petrodava" al judetului Neamt isi propune recrutarea de noi voluntari care sa participe efectiv, alaturi de pompierii militari, la actiunile de raspuns operativ generate de manifestarea situatiilor de urgenta (incendii, inundatii, dezastre naturale, epidemii, etc.) si in cele de popularizare in randul cetatenilor a masurilor preventive.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care doresc sa se alature pompierilor salvatori sunt urmatoarele:

• varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani;
• apt din punct de vedere medical;
•sa nu fi fost condamnat pentru savarsirea infractiunilor cu intentie;
• sa nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar in cadrul inspectoratelor pentru situatii de urgenta;

Dosarul candidatului trebuie sa contina:
• cererea de inscriere;
• certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au varsta de peste 18 ani);
• copie a actului de identitate, avizul psihologic;
• actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau in curs de desfasurare;
• adeverinta medicala din care sa reiasa, cumulativ, cel putin doua din urmatoarele criterii "nu se afla in evidenta cu boli cronice", "apt pentru efort fizic de nivel mediu" si "clinic sanatos" si acordul parintilor/tutorelui legal, pentru persoanele care au varsta sub 18 ani.


Dosarele complete ale candidatilor vor fi depuse la sediul ISU Neamt din Piatra Neamt, strada Cuejdi nr. 34, de luni pana joi, intre orele 10.00-14.00. In urma analizei, candidatii vor fi contactati pentru semnarea contractelor de voluntariat si furnizarea informatiilor despre activitatile viitoare.

Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obtinute de la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Petrodava” al judetului Neamt (telefon 0233216815/0233216816, interior 27115) sau accesand site-ul www.ijsunt.ro.


INSTRUCTIUNI PRIVIND ORGANIZAREA SI DESFASURAREA ACTIVITATII DE VOLUNTARIAT IN CADRUL ISU

COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.