printListeaza acest articolul

Interventii in situatii de urgenta (15 noiembrie 2018)
Data: 15 11 2018
Misiuni stingere incendii

Joi, 15.11.2018, la ora 15:03, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism aflat in trafic pe DN 2, in dreptul localitatii Nisiporesti, comuna Botesti. La locul indicat de apelant s-au deplasat doua echipaje de pompieri de la Detasamentul de pompieri Roman cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o ambulanta si SVSU Razboieni cu autospeciala din dotare, care au stins incendiul.
In urma incendiului au ars: elemente de caroserie si din compartimentul motor.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,efect termic”.


Joi, 15.11.2018, la ora 18.56, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in localitatea Cotu Vames, comuna Horia. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Detasamentul de pompieri Roman cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma.
In urma incendiului a ars funinginea din cosul de fum.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de fum necuratat de funingine”.


Misiune asanare pirotehnica

Joi, 15.11.2018, la ora 10:45, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre gasirea unor elemente de munitie in padurea din localitatea Nemtisor, comuna Vanatori-Neamt. Elementele de munitie au fost descoperite de echipa pirotehnica a inspectoratului in timpul unei activitati de pregatire de specialitate efectuata in teren, fiind verificata zona cu detectorul de metale VMX 2 pe o suprafata de 1500 m2. In urma activitatii s-au descoperit: 3 lovituri de aruncator cal. 50 mm si 1 grenada de mana antitanc.
Munitia descoperita provine din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.