printListeaza acest articolul

Interventii in situatii de urgenta (05 decembrie 2018)
Data: 05 12 2018
Miercuri, 05.12.2018, la ora 20:05, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in com. Sabaoani. La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detasamentul de Pompieri Roman cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, care a localizat si lichidat incendiul.
In urma incendiului a ars funinginea de pe cosul de fum.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de fum necuratat”.


Miercuri, 05.12.2018, la ora 22:12, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in com. Sagna, sat Lutca. La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detasamentul de Pompieri Roman cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, care a localizat si lichidat incendiul.
In urma incendiului a ars funinginea de pe cosul de fum.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de fum necuratat”.


Misiune de asanare pirotehnica

Miercuri, 05.12.2018, la ora 11:51, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre gasirea unui element de munitie, la un operator economic, din municipiul Roman.
La locul evenimentului s-a deplasat echipa pirotehnica formata din trei subofiteri cu autospeciala din dotare procedand la cercetarea, identificarea, ridicarea, transportul si depozitarea elementului de munitie. A fost descoperita o grenada de mana defensiva, provenita din al Doilea Razboi Mondial. Echipa pirotehnica a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafata de 50 m2 si nu a mai descoperit alte elemente de munitie.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.