printListeaza acest articolul

Interventii in situatii de urgenta (03 decembrie 2018)
Data: 03 12 2018
Misiuni stingere incendii

Luni, 03.12.2018, la ora 15:31, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la un bar din orasul Roznov. La locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autoscara de salvare si stingere la inaltimi, un echipaj SMURD de la Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt si un echipaj de la Detasamentul de Pompieri Roman cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma care au localizat si lichidat incendiul.
In urma incendiului au ars si s-au deteriorat: acoperisul confectionat din astereala lemn, acoperit cu placi ondulate bituminoase pe o suprafata de aproximativ 300 mp, peretii construiti din barne din lemn acoperite cu poliester si ghips carton pe cca. 300 mp., echipamente electrice si electronice precum si mobilier din interiorul barului.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,a ramas in curs de stabilire”.


Luni, 03.12.2018, la ora 19:38, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinta particulara in com. Brusturi, sat Poiana. La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detasamentul de Pompieri Targu Neamt cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, care au localizat si lichidat incendiul.
In urma incendiului au ars acoperisul locuintei pe o suprafata de aproximativ 40 mp. construit din astereala din lemn si acoperit cu placi de azbociment.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost ,,cos de fum deteriorat”.


Misiuni de supraveghere – monitorizare curs rau Bistrita – fenomen zapor Zilnic, in ziua de 03.12.2018, un echipaj de pompieri militari cu un autoturism de serviciu din cadrul Detasamentului de pompieri Targu Neamt - Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de monitorizare a fenomenului de zapor pe cursul raului Bistrita, in portiunea viaduct Poiana Largului – punte Dreptu.


Misiune de descarcerare

Marti, 04.12.2018, la ora 03:35, Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanta al judetului Neamt a fost anuntat, prin Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta „112”, despre faptul ca in comuna Tarcau, sat Brates s-a produs un accident rutier cu o persoana blocata. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta de la Serviciul Judetean de Ambulanta Neamt. Militarii au procedat la extragerea victimei din masina rasturnata in sant. Persoana a fost declarata decedata de catre echipajul de la Serviciul Judetean de Ambulanta Neamt.
COPYRIGHT:© www.ijsunt.ro
Pentru mai multe detalii contactati Compartimentul Informare si Relatii Publice.